Žijí mimozemšťané mezi námi?

Přesto, že lidstvo teprve stojí před otázkou existence mimozemského života, někteří jedinci jsou přesvědčeni, že nás mimozemšťané již navštívili a že až sedm druhů těchto bytostí žije téměř nepozorovaně mezi námi.

Šediváci
Nejznámější a nejrozšířenější mimozemský druh na naší planetě. Tyto bytosti byly poprvé zdokumentovány už v roce 1947, kdy byla jejich těla nalezena po havárii mimozemského plavidla v oblasti Rooswell v Novém Mexiku. Jsou známí tím, že Zemi využívají jako zdroj biologického materiálu, oplodňují lidské ženy a následně odebírají jejich plody, na lidech provádí nejrůznější pokusy a vkládají do jejich těl implantáty. Za účelem získání biologického materiálu mrzačí nejen dobytek, ale i lidi. Zastánci archeoastronautiky jsou toho názoru, že tato skupina využívá naší planetu za tiché podpory vlády Spojených států amerických a v prostředí utajované vojenské základny Area 51 s lidmi spolupracuje na nejrůznějších projektech.

Mimozemšťané siví
Tento druh patří k dalším známým návštěvníkům naší planety. Jedná se asi o 130 cm vysoké bytosti šedé barvy, které mají protáhlou hlavu a černé oči.  Jsou natolik vyspělé, že nedisponují reproduktivními orgány a množí se klonováním. Dobývají obydlené planety, kde se snaží pomocí genového inženýrství vytvářet nové bytosti.

Stříbrňáci
První zmínky o nich přicházely na začátku devadesátých let minulého století. Asi jeden a půl metru vysoké bytosti, zahalené ve stříbřité mlhovině, se jen tak pohybují většinou po prostorách bytu. Nevydávají žádné zvuky, ani se nesnaží navázat kontakt. Vždy jsou jen pouhými diváky. Při setkání s nimi provází  pozorovatele většinou pocit paralyzace. Co je cílem jejich návštěv, není dosud známo. Ve světové literatuře se neobjevují, a tak se pravděpodobně jedná o českou raritu.

Umiti
Svůj vzhled umí dokonale přizpůsobit lidské podobě, a tak je lze jen stěží rozeznat. Před několika lety byli prý spatřeni při atentátu na vídeňském letišti. Při přestřelce došlo ke zranění dvou příslušníků této civilizace. Ti následně odmítli lékařskou pomoc a zmizeli. 

Replitáni
Tento poddruh šediváků se vyznačuje tím, že má lidská těla a ještěří tvář. Replitáni jsou vysocí kolem 190 cm, studenokrevní a schopní hibernace. Ve své domovině žijí v podzemí. Jsou to velcí agresoři, kteří prý spolu s šediváky představují pro naši planetu opravdové zlo.

Lyřané
Mezi ostatními lidmi byste je téměř nepoznali. Mají o něco světlejší kůži a jsou vyšší. Má se zato, že Zemi navštívili poprvé už v dobách bájné Atlantidy, poté co jejich domovská planeta utrpěla vlivem války značnou zkázu.

Men in Black
Bytosti oblečené v černých oblecích o sobě prohlašují, že jsou vládní agenti. Objevují se zpravidla v místech, kde bylo pozorováno UFO a snaží se zastrašovat svědky události. Ačkoliv by se mohlo na první pohled zdát, že se jedná o agenty pracující pro vládu nebo některou z tajných organizací, jedná se zřejmě o vyspělé roboty vyšších inteligencí, kteří mají za úkol zahlazovat stopy. Tato skupina je však závislá na zdroji energie a svých vesmírných tvůrcích.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Jiránek | pondělí 31.10.2016 10:00 | karma článku: 14,64 | přečteno: 575x
  • Další články autora

Josef Jiránek

Jsme potomky Keltů?

29.10.2016 v 10:00 | Karma: 19,66

Josef Jiránek

Věř svým snům

25.10.2016 v 10:00 | Karma: 7,69

Josef Jiránek

Krutá Milada z Lichnice

23.10.2016 v 14:00 | Karma: 15,09

Josef Jiránek

Jak jsou ta kolečka různá!

21.10.2016 v 10:00 | Karma: 11,67