Vlastní gól prezidentského kandidáta Drahoše

V nedávném  blogu se  Věra  Kuncová podivuje, že si prezidentský kandidát Drahoš,  tolik si zakládající  na své  dobré pověstí,  vybral za svou mluvčí   redaktorku ČT  z pořadu 168 hodin…

Autorka, na  případu  známé  kauzy   odebrání  českých  dětí norským Barnevernetem   podrobně dokladuje, že   Lenka Pastorčáková,  je nepřehlédnutelná   manipulátorka, která si na  etiku   nepotrpí.

O zmíněné kauze, natož  pak o  uvedené  redaktorce,  toho moc nevím. Zato,  dobře   znám    aktivistický pořad  České televize – 168 hodin.

 A právě proto mi   přijde poněkud  komické, že  právě kandidát, který  sází na  svou  věrohodnost a  solidnost, si  do svého týmu vybere zjevně  aktivistickou redaktorku.  To jsou tedy paradoxy!

Jeden z diskutujících, autorku pod článkem  obvinil, že jen  využívá příležitosti  okopávat kotníky nadějného  prezidentského kandidáta.

Obávám se, že je to úplně, ale úplně  jinak. Že profesor Drahoš  se  tímhle   jmenováním  pokopal  sám  -   parádně tak  skóroval... do vlastní branky. 

P.S.

Ani na okamžik nepochybuju, že Česká televize včetně redakce 168 hodin, i bez odcházející  Lenky Pastorčákové, pana profesora určitě  nezklame. 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | středa 26.4.2017 8:00 | karma článku: 27,35 | přečteno: 345x