Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A kdo má tedy socializovat, když ne škola? To se mu skutečno podařilo trefit hlavičku od hřebíčku.

0 0
možnosti
OB

V. Klause ml. sleduji delší dobu a musím uznat, že jeho názory ohledně školství jsou skvělé a líbil by se mi jako ministr školství, bohužel ho podpořit nemůžu bo je pro mne ODS nevolitelná, Kosovo a Irák jim nikdy neodpustím

4 0
možnosti
SN

:-).... Dá se z toho odvodit i předpoklad, že cílem EU je rozmnožení málo vzdělaných lidí, k pásům do továren, ev. jako nádeníci budou dobří! Vzdělaní lidé se těžko ovládají !  R^

4 0
možnosti
PU

P84e54t89r 17U63h92e39r

6. 11. 2015 12:43

Výjimečně souhlasím, V. Klaus ml. logicky argumentoval spolu s dalším ředitelem školy. 

Hrindová byla jako vždy úplně mimo, ta, si myslím, touží jenom po tom, aby byla v televizi. Že ze sebe udělá totálního mimoně, nevadí.

5 0
možnosti
LV

Proč myslíte, pane Uher, že Hrindová mimo, dokonce jako vždy (to ona běžně vystupuje v televizi?). Mně přišla jako normální matka.

1 0
možnosti
VV

Kdybyste se díval na celý pořad, mladého aktivistu byste tam našel ;-)

0 0
možnosti
RH

Ta poznámka o genech se doufám netýká nacistického dědečka...

0 1
možnosti
AS

A66d98a69m 64S16t65a86v64a

6. 11. 2015 12:56

roberte, roberte, ještě že nejen že nevíme nic o tvých předcích, ale zřejmě naštěstí neznáme ani  tvoji genealogii, ty ujo jeden

5 0
možnosti
JV

J24i95ř36í 96V96o89l39k85a

6. 11. 2015 12:12

Nejsem pedagog, takže jenom ze vzpomínek. V první třídě se to přebralo, jeden spolužák byl přesunut na zvláštní školu a za rok ho vrátili zase k nám. Asi dospěl, že nám stačil, ve výsledku se z něj stal dobrý architekt. Ani on to nenesl nijak těžce, chodil do školy o pár ulic dál. S námi byl při všech volovinách, co jsme dělali mimo školu. Byl to Cikán, jak se do dneška k tomu hlásí velmi hrdě. I jsme mu záviděli, neměl tolik povinností jako my, v té první či druhé třídě. Je to  o tom, že o výchově rozhodují jenom a jenom rodiče, jeho rodiče chtěli, aby byl kluk vzdělaný. A dosáhl toho bez nějakých problémů. Jestli mi chce někdo tvrdit, že má škola vyvolat touhu po vzdělání, tak tedy sorry. Každý se ve škole něco dovídá, někam směřuje, někam spěje. A dobrý pedagog, a my je měli, rozpoznal a pomohl k určitému oboru. Pokud bude učitelství pouze jako to poslední štace, kam se neúspěšný absolvent přijímacího řízení dostane, tak je to marnost, kdyby bral 100tisíc měsíčně, pan kantor z něj nikdy nebude. Starší mi asi porozumí, co jsem chtěl v krátkosti napsat.

4 0
možnosti
JP

J52i80ř30í 63P76l52í52v23a

6. 11. 2015 11:39

Ministerstvo školství dostalo za úkol od EU zavést inkluzi,jak nechtěně přiznala ministryně Valachová - takže nyní to musí nějak "vykomunikovat". Poslala na to  svého náměstka Fidrmunce ,nebo jak se jmenuje, který je mistr v mlžení, demagogii a lhaní - přitom se tváří jako milius.

 

  Problém s inkluzí vznikl takto: romská matka z Ostravska na radu známého indického ochránce Romů, si stěžovala v EU, že nějaká učitelka nespravedlivě zařadila její dítě do třídy s dětmi, které měly nějaké potíže s učením. Takové jednání tuto matku ponižovalo. Úředníci v EU to rozhodli obecně: nařídili, že se inkluzi - že se děti s potížemi musí vřadit mezi ostatní děti, protože to vyžaduje spravedlivý přístup.

 Což je samozřejmě pitomost.

 Podstata inkluze, kdy se tvoří dobrovolné skupiny dětí různého věku a z různých prostředí, je z pedagogického hlediska správná: děti se naučí navzájem víc než od učitele. Takové inkluzní skupiny  se tvoří spontánně mimo školu, o prázdninách i jindy, vždy se tak dělo. Jenže, jakmile se toho chopí úředníci a ministerstvo a zákonodárci, jde o něco jiného, což se brzy ukáže, až se to zavede.

7 0
možnosti
LV

L62i98b60o65r 59V89a20n90ě61k

6. 11. 2015 11:24

Přesné.

Bruselštější než Brusel do brusele.

4 0
možnosti
Foto

No... pokud by měl na školství obdobný vliv jako otec na hospodaření státu, tak sbohem vzdělávání.

3 18
možnosti
VC

Risknu jeden bod. Ty vole!!

17 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články