Ubožák – bohužel, z rodu Hrušínských

Kdo by to jen řekl, že ten dobromyslně se  usmívající  Janek,  je schopen až  takové   hysterie, až  takových ubohých politických špinavostí.kterými se už roky  zviditelňuje Je to evidentně dobrý herec…

„82letý dědeček Křeček naším ochráncem. Ono to sotva jde, ale ono to jde do kanceláře!... Pan Křeček, ale do úřadu moc chodit nebude. Nebojte se. Ten bude doma. Jako všichni, co dostali trafiku od pana prezidenta,“

Jan Hrušínský není ale  ještě  tak úplně mimo, aby  si  neuvědomoval, že se ocitl daleko za hranou lidské slušnosti a tak hned alibisticky hlásí, že ta podtržená větička je přeci  z dialogu  Wericha a Voskovce -  on nic, on muzikant. Fakt obrovské chytráctví! : - )

Nechávám  tentokrát pana  Křečka stranou, ale s tím věkem je to dost   vachrlatý -  všechny  mladé, či  starší  lidi evidentně  nelze nacpat do jednoho,  jediného fochu. ohraničeného věkem.  Někteří  časem  zmoudří, jiní se stávají senilními. Existuje tisíce příkladů pro a proti.

Opravdu  si  Janek Hrušínský myslí, že třeba,  když  Masaryk oslavil osmdesátku, tak ho naši předci měli kopnout do zadku?

Patrně  nikoliv,  jak už jsem tady poznamenal, tak úplně mimo  zřejmě  ještě není.

On prostě jen tak trapně  politikaří - takovým trapným způsobem dává o sobě vědět

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | pátek 21.2.2020 12:34 | karma článku: 25,38 | přečteno: 257x