Tyhle naše „demokratické“ zrůdičky!

Včera  jsem  četl  blog jednoho takového typického  „demokrata“  aktuálně reagujícího   na  poznámku exministryně Válkové…

… že alespoň tedy  podle jejího přesvědčení, policejní vyšetřovatelé už  brzy, v kauze  tz.Čapího hnízda,  stáhnou  obvinění premiéra  tak,  jako  to už učinili v případě poslance Faltýnka  a dalších obviněných. Kde nic není, prý ani smrt nebere… 

Vytočený   bloger  to   okamžitě  pojal  jako hotovku, že prý  on  ani  ostatní  přece nic jiného nečekali, nežli tuhle   ostudnou boudu.

Když už tedy  nic  jiného -  alespoň  to  názorně  odhaluje  mechaniku  myšlení  těhle  novodobých   českých „demokratů“.

Nedílně k  nim  patří  plné  huby   demokratických ideálů – Pravdy, Lásky, Slušnosti, havlovské nostalgie! To vše ale platí -  funguje  jen do  doby , kdy se hraje přesně   podle jejich not.

Jakmile  se  ale  tak neděje,  hned  je zle  – masky jsou   strženy!

Tihle  „demokrati“   přestávají  respektovat  výsledky  demokratických voleb -  které   připisují na vrub    idiotských voličů, nehodící  se soudní verdikty  a rozhodnutí  jiných státních orgánů, okamžitě   označují za spiknutí   podvod, korupci, atd., atd.  

Inu –  ryzí demokrati!

Včera   jsem v televizi  chvíli koukal na zajímavý dokument  -  snad Občan Havel.  Velmi mě zaujalo, jak  v jednom záběru  exprezident   bravůrně   představoval  toho svého  oblíbeného  ducha zákona.

Někdy je prý všechno přesně podle zákonů,konkrétních paragrafů, ale  stejně   to nemůže  platit, protože  to odporuje  jakémusi duchu zákona! Bravo - tímto jedinečným způsobem se ovšem  dá zpochybnit úplně všechno!

Moc se divím, že to na svých černých vlajkách ještě nemaji  vyšitý tihle  anarchisti! : - )

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 6.12.2018 8:00 | karma článku: 24,84 | přečteno: 314x