Shodli se jen, že zpravodajství ČT je hanebné...

V Parlamentních listech píší o úterním setkání, či snad střetu  před Sněmovnou, zástupců  Hnutí Evropané proti válce s ministrem zahraničí Zaorálkem…

Lidé z Hnutí  zde protestovali  proti protiruským sankcím a zmanipulovanému zpravodajství  České televize.  Jejich transparenty  -  zřejmě inspirované  výroky některých kyjevských představitelů, varovaly před fašismem a  nabádaly ministra zahraničních věcí k větší zdrženlivosti…

Ke zmíněnému hloučku se později, snad  na deset minut, připletl i ministr Zaorálek. Výsledek následné  diskuse byl v PL  zformulován takto:

… Ani jedna strana ale ze svých argumentů neustoupila. „Shoda panovala jen v pohledu na hanebnou práci zpravodajství ČT,…“

P.S.

Je to všechno hodně zvláštní.

Parlamentní listy moc nemusím, už jen proto, že nějaký čas,  bez souhlasu, zde uváděly mé glosy a trvalo  dost dlouho, než s tím, až  po intervenci iDnes, přestaly.

Zmíněné Hnutí Evropané proti válce rovněž nemá mou důvěru. Možná se ve věci Ukrajiny v mnohém shodujeme, ale  spolek  vedený zrovna zdivočelou  spisovatelkou Lenkou Procházkovou, ve mně rozhodně pozitivní pocity nevyvolává!

 Snad už ani nemusím znovu  ventilovat  svou nechuť k Lubomíru Zaorálkovi. Věnoval jsem mu několik výsměšných blogů – považuju ho za zdaleka největší ostudu této vlády!

Je to pro mne něco jako sci - fi, obtížně to chápu, ale  v jednom se, s těmi takřka osobními nepřáteli, přesto  dokážu shodnout.

A to ve  zmíněném  pohledu na hanebnou práci zpravodajství ČT!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 18.9.2014 7:15 | karma článku: 32,78 | přečteno: 1543x