Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Můžeme si říkat a myslet co kdo chce a jak je mu to blízké. USA pomohou neonacistům jejich vyzbrojováním. Dočkáme se tedy humanitárního bombardování, humanitárního vyvražďování vlastního obyvatelstva nácky z "Pravého sektoru" i humanitární jaderné bomby, kterou chce Ukrajina stůj co stůj. Nemůžeme proti tomu nic dělat, jenom bezmocně proklínat ty, jež jsme tu vítali jako osvoboditele. Ani Hitler, ani Stalin nám neponičili Prahu tak, jako si dokázali nacističtí zmetci zničit Doněck. Bandera vylezl z hrobu a roznáší zkázu, likviduje civilní obyvatelsvo, vyhazuje do vzduchu nemocnice i elektrárny. A po tomto běsnění mu rádi "půjčíme" peníze na nové vojenské technologie, aby mu to vyvražďování šlo rychleji a lépe. To by Hitler a Stalin zírali, co se toho dá zničit za několik měsíců. To, co si dnes dovolil Jaceňuk vůči Donbasu a milionům obyvatel východní Ukrajiny, si HItler ani Stalin v Čechách nedovolili. Praha nám zůstala po nich celá i s historickými památkami. Kdo se dnes zastává bezprecedentního násilí a plošného vyvražďování civilního obyvatelstva, bude dříve nebo později zlem, jenž dopustil, zničen. Boží mlýny melou pomalu, ale jistě.

3 2
možnosti

"USA pomohou neonacistům s jejich vyzbrojováním"?Já myslím, že v Rusku mají zbraní dost, protože jak jistě víte, nejvíc neonacistů na světě je v matičce Rusi..:-)

2 2
možnosti

Účast Zaorálka v této vládě, ale hlavně jeho postoje a chování během ukrajinského konfliktu, zapříčinila, že se ČSSD stala pro mě na dlouhou dobu absolutně nevolitelnou stranou. A to jsem ČSSD pravidelně volil od roku 1996.

Nemám problém s tím, že tahle socialistická vláda skáče, jak jí EU diktuje. Vadí mi to, co provedli na jaře. Tehdy zorganizovali léčení majdanských demonstrantů, což považuji za určitou formu humanity a nemám s tím problém. Problém jsem s tím začal mít ve chvíli, kdy v tu samou dobu odmítla česká vláda pomoc našim českým krajanům na Ukrajině, když nás požádali o pomoc. Zaorálek je tehdy poslal do háje. Takže od toho dne já posílám do háje ČSSD.

5 0
možnosti
Foto

Zpravodajství České televize není hanebné , ale tendenční. Za komunistů měli pravdu jedině v Rusku a teď je jedna pravda v  EU a USA. To je to čecháčství.

10 1
možnosti

Jenže zpravodajství ČT lze vypnout a tím si můžete chránit duševní zdraví. Zaorálka a socany ale můžeme vypnout až v příštích vobách do sněmovny. A v tom vidím velké riziko pro duševní zdraví českého národa.

4 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články