Senátoři potvrdili nebezpečnou diagnózu…

Prezident  Zeman  před  týdnem prohodil cosi v tom smyslu, že  za  zvolení  profesora  Gerlocha nebude lobbovat, že snad  v Senátu  nesedí až tací ubožáci, aby opovrhli takovým odborníkem…

Prognostické  schopnosti  pana  prezidenta  evidentně upadají  - jak známo,  pro profesora Gerlocha nezvedla  ruku ani celá dvacítka  senátorů, senátorek.

Také pro mne  je to jen  další  potvrzení úpadku české politiky, českých politiků – vítězství hysterických křiklounů.

Ne,  k  panu  profesorovi nemám  žádný  osobní vztah, pražádné osobní  sympatie. Jen  už dávno jsem pochopil, že žádný člověk na světě není úplně  dokonalý… a  tohle je alespoň nezpochybnitelný  odborník.

 Kdyby  na  mne mířili pistolí a musel jsem  hlasovat buď a nebo -  zda jde o Zemanova  sympatizanta, nebo  pražského kavárníka, s čitým svědomím  bych zvedl ruku pro   kavárnu.

Navíc,  pořád ještě tak úplně nedokážu odpustit, těm, kteří  to po Palachovi, v časech  normalizace podepsali komunistům.

Jak   jsem se  včera dočetl, profesor  Gerloch do téhle kategorie  rovně  patří!

Jenže,  když na tuhle strunu hrají  zrovna tihle namyšlení  senátoři, kteří  si do svého čela – systematicky,  volí právě takové lidi. Připomíná  to velice, velice  ubohou frašku!  

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | pátek 22.3.2019 8:00 | karma článku: 20,94 | přečteno: 209x