Revoluce požírá své děti - Gabriela Koukalová

Gabriela mě  tuze  bavila jako  špičková  sportovkyně  a  sranda  je s ní  dodnes, kdy se dala na spisovatelství a politiku.

Od  Gábiny,  která se v politice    nejvíce   proslavila výrokem, že kdyby ji byl býval prezident Zeman  chtěl vyznamenat, tak ona by prý bývala na Hrad  nepřišla…, nebylo   nic překvapivého, že o sobě dala  také v neděli vědět  snímečkem z Letné, doprovázeným nadšeným textíkem. To si přece nemohla nechat ujít!

Překvapivě  se,  ale  nezavděčila nelítostným  radikálům z Forum24.  Místní redaktor se do paní Koukalové nemilosrdně pustil, neboť  s Babišovými novinami, naprosto   trestuhodně, spolupracovala na propapagaci  své knihy, což je prý   neodpustitelné  ee.

Ten působivý, udavačský článeček, snad zástupce šéfredaktora,  navíc  ještě  vylepšil  fotkou, kde se rozesmátá   Gabriela nachází v těsné blízkosti  Andreje Babiše, čímž  je  pro  Forum24  a všechny slušné  vlastence, už na věky věků  odepsaná!

Paní  Koukalová  teď  trochu kňourá, marně vysvětluje, ale, popravdě, moc mě to tedy nedojímá.  Možná není na škodu, když na vlastní kůži poznala, že to  amatérské  flirtování s politikou nenese jen samou slávu a  výhody!

A pro ostatní čtenáře je teď alespoň úplně  jasné,  co vlastně  obnáší   tohle Forum24!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | středa 26.6.2019 13:47 | karma článku: 24,40 | přečteno: 260x