Půjdou poslanci TOP 09 žehlit tibetské vlajky?

V médiích jsem zaznamenal, že se  Kalouskova parta dnes  chystá demonstrativně  bojkotovat  vystoupení prezidenta ve Sněmovně …

Po příchodu Zemana, který tu chce prohodit cosi o referendum, s hrdě vztyčenou hlavou prý  odkráčejí. Jak už  kdosi na internetu napsal –  nejspíše půjdou  žehlit tibetské vlajky.

Tedy nic proti tibetským vlajkám, já jen, že mi ta kdysi – tak zvaně  intelektuálská topka, stále více připomíná tu  éru kašpárků, časy  kdy ve Sněmovně  ještě pobývali zelení v čele s Bursíkem.

Ti  také pravidelně  chodívali do parlamentu posedět v tričkách s vtipnými nápisy, pyšnili se jen obtížně přehlédnutelnými plackami – nevynechali jedinou příležitost jak na sebe upoutat pozornost kamer.

Jenže, kdeže je těmhle zeleným dnes konec?!  Tyhle pouťové kousky politiků, zřejmě   tak nějak přímo  souvisejí se zoufalstvím, s předzvěstí  hořkého konce…

A netřeba v těchto souvislostech  připomínat jen  zelené. Například  - takovým  poslednímm zoufalým   záchvatem, pokusem o udržení se v první politické lize  -  nechvalně známé Unie svobody, byla petice za legalizaci   marihuany…

Takže  - Kalousek a spol., po tomhle vtipném  bojkotu prezidenta,  mají ještě   spoustu skvělých  možností, jak dát o sobě vědět, jak si to do těch příštích voleb ještě užít..

Jó, mohli by také využít imunitu a  v přestávce  sprejovat  vtipé  nápisy. že Zeman je k...., které svou důmyslností a vtipem tak fascnují mnohé kavárenské intelektuály! 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | pátek 11.3.2016 11:15 | karma článku: 38,84 | přečteno: 1081x