Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J97a86n 40R67e84j69ž76e81k

27. 1. 2015 1:30

Jaký pak je smysl tohoto blábolu v několika řádcích o ničem? Proč má starý politruk potřebu pubikovat?

0 0
možnosti
DN

Při posuzování objektivity a serioznosti médií lze uvažovat jen a jedině média tzv. veřejnoprávní služby, tedy média povinně placená daňovým poplatníkem. Po (ne)objeltivitě soukromých médií nám svým způsobem nic není a smutná skutečnost,že jim někdo věří není pro tohoto dobré vysvědčení z testu inteligence.

Zásadním problémem je skutečnost,že právě objektivita spojena s věrohodností  tzv. veřejnoprávních médií byla jen a pouze chimérou "otců zakladatelů" těchto výdobytků demokracie. :-/

1 0
možnosti
JM

Mohu vědět které noviny jsou veřejnoprávní službou? Standartem ve světě, je rozdělení článků na zprávy, které by měli být objektivní, redakce může z jejího hlediska nevhodnou zprávu vynechat, ale ne pozměnit, názory, které již objektivní být nemusí, a reklamu, ovšem ani ta, nesmí vyloženě lhát. Pokud vím, proti klamavé reklamě máme i zákony, názor, že soukromá média můžou bez omezení dezinformovat lidi je pro mne naprosto nepřijatelný.

0 0
možnosti
Foto

Každé médium hájí především svoje zájmy, t.j. svou existenci.Proto může být těžko kterékoli ,,nezávislé". :-/

2 0
možnosti
Foto

neříkají-li media to, co chcete slyšet, nemusí to být nutně vina medií

0 11
možnosti
Foto

Neustálé opakování , omílání stížností na "prolhaná" média je poněkud únavné. Nepochybně u nás vychází široké spektrum novin a časopisů různého zaměření a různé míry sympatizace s "pravicí" i "levicí". Dejme tomu deníky - od MF Dnes přes Právo až po ( pravda , asi občasník) Haló Noviny.

Totéž pro servery -Od Novinek po Parlamentní listy. V rozhlasovém přijímači můžeme naladit na FM řádově desítky stanic , v tom by byl čert , aby si nevybral ani levičák ani pravičák.

ČT má jiný problém. Ze zákona musí uspokojovat všechny , od dechovkářů po rockery, od kremrolí po příznivce EU. Podle mne se jí to docela daří . Viděl jsem Vyvadila i Vandase , Zemana i Klause , Bobošíkovou či Semelovou.

Mimochodem - komunismus stejně jako fašismus byly zákonem označeny  jako zločinné systémy a příslušníci stran hlásících se k tomuto světonázoru jsou v TV běžně prezentováni. Nemá ona kritizovaná TV opravdu široký záběr ?:-)

2 7
možnosti
Foto

Nevím, která média jsou prolhaná, nejsem zaměřen na jediné a zprávy v rozhlasu a TV nesleduji.

Myslím, že výraz "prolhaná" média je asi přehnaný, ona spíše informují neúplně, jednostranně nebo zájmově. Proto si myslím, že kampaň o prolhaných médiích žije svým samostatným životem a je podporována opět zájmově a nbo z pohodlnost - je to jednoduché a průbojné a na to se hodně lidí chytne.

4 4
možnosti
VR

V48á64c59l60a16v 73R80o22d

25. 1. 2015 14:18

Neúplná informace je snaha o manipulaci tedy také lež!

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články