Piráti - Pusťte mě na ně!

Nikomu bych   nevyčítal, že už nechce mít pranic společného se stávající  politickou garniturou, která měla  více než dost  prostoru a času se   předvést, ukázat zač stojí…

Ta touha po radikální  změně vůbec  nepostrádá logiku.

Na téhle vlně pořád ještě surfuje ANO a v blahé paměti jsou navíc  ještě  Věci veřejné. Při vzpomínce  na  tyhle hrůzostrašné  babráky,  dokonalé zoufalce,  se mi ještě dnes dělá zle.

Takže  velikánský  pozor na veškeré  novoty  – na  ten  pověstný  svěží vítr, za který jsou dnes považováni Piráti.

Piráti, o nichž už nikdo nepochybuje, že  letos,  díky mimořádné mediální přízni a sympatické ležérnosti,  obsadí  nezanedbatelný  počet křesel ve Sněmovně.

S tím už nikdo nehne. Při vědomí faktu z neodvratného volebního  úspěchu toho  pytle  politických blech, kteří si, cituju Astona, představují  politiku jako Hurvínkek válku, mám stejné pocity bezmoci,  jako bych z dálky sledoval, jak se po stejné koleji, proti  sobě řítí dva vlaky. Havárie  je neodvratná…

Zmodernizovaní   piráti  prostě  do parlamentu   nepatří  -  což čeští  voliči  už  nemají  dost  té  stávající  sebranky?!   

Kdo s tímhle  úhlem pohledu nesouhlasí, určitě to budou davy, nechť si vybaví, jak to s těmi  chválenými, neděje vzbuzujícími  Piráty skončilo v Rakousku, nebo v Německu, kde  ještě docela nedávno  Piráti rovněž  omamovali voliče svou novotou, originalitou  -  bodovali  dvouciferným výsledkem,  ale  po nedlouhé zkušenosti  je těžce  zklamaní voliči vyplivli jako otrávené sousto.

Vím, řeči jsou  už tady zbytečný, zřejmě si  i u nás budeme muset  to pirátství vyzkoušet na vlastní kůži….

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | středa 18.10.2017 8:01 | karma článku: 19,74 | přečteno: 214x