Na Moskvu!!!

Ty dnešní, především  mediální nálady opravdu hodně připomínají Švejka, to jeho legendární – Na Bělehrad!!!

Ač jsem přesvědčený, že jsme se měli německé okupaci bránit bez ohledu na oběti a  reálné šance na úspěch, že jsme také ten náš posrpnový odboj zabalili trapně brzy - tak mi ty současné snahy mnohých politiků a novinářů, po těch sedmi letech od vrbětických výbuchů, začít válčit s Ruskem, přijdou až neuvěřitelně pitomé. Zvláště pak, když hlavního cíle už bylo dosaženo – Rusové byli z dostavby Dukovan definitivně vyšachováni. : - )

Ale, nejsem fanatik, dám si říct a tak předem nevylučuju, že bych třeba, jako podobně smýšlející spoluobčané, změnil názor, pokud by byly předloženy  jednoznačné argumenty - došlo by ke zveřejnění vyšetřovacího spisu,  pochybovači by byli umláceni těžkými fakty.

Ostatně, navrhoval to už také premiér Babiš, ale jak se ukazuje, dokonce i on je na to příliš malý pán a tak se bude po 6 – 7 letech dál a dál vyšetřovat, respektive opisovat ze zahraničních zdrojů a česká veřejnost na tom bude úplně stejně, jako když v minulém století komunističtí papaláši organizovali protesty pracujících proti zrádným rejdům chartistů, ale Chartu 77  zveřejnit nedovolili.

Je chvályhodné, že i tihle demokrati ctí tradice.  : - )

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | středa 21.4.2021 10:31 | karma článku: 21,66 | přečteno: 223x