Lügenpresse ( Lžitisk)

Tenhle,  alespoň tedy  podle  mého,  nepřesný výraz  bývá nyní nejčastěji skandován na protestních, povětšinou protiimigračních  demonstracích  v Německu…

Možná se ale zase pletu a překládám moc úzkoprse. V každém případě, zmínění  demonstranti  stoprocentně   neobviňují ze lhaní  výhradně  jen tisk, ale německá  média obecně.

Bohužel, nejde jen o ryze německý problém  a netřeba ani chodit daleko  -  aktivismus,  manipulování s fakty,  především českých veřejnoprávních novinářů, je naprosto srovnatelné  s těmi německými poměry.

Člověku, který zažil   minulý  režim,  dá čím dál víc práce rozeznat  aktivismus  současných „demokratických“  novinářů, redaktorů, od těch provařených   komunistických.

Propaganda brzy přestala fungovat  za komunismu a bylo by  absurdní, pokud  by tomu bylo jinak  v době internetu, sociálních sítí…

Novinářští  aktivisti, propagandisti obrnění tak zvanou veřejnoprávností,  se stávají čím dál směšnější  a navíc – dotáhli to už tak daleko, že se jim nevěří  i když  někdy  říkají pravdu.

Kdo snad pochybuje, nechť si porovná volební výsledky  s nepřehlédnutelnými politickými prefrencemi zmiňovaných  redaktorů!

Tohle nemůže skončit dobře!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | pondělí 10.9.2018 8:00 | karma článku: 22,26 | přečteno: 223x