Krásný sen bačkorovitého Bohouše Sobotky

Preference ČSSD vytrvale klesají a tak se  předseda pustil do dobrodružství s Babišem, podle známé poučky - Zoufalí lidé, dělají zoufalé věci! 
Poslední  výzva let  OK 123  do Bratislavy je připraven k odletu

Tak tohle je momentálně  ten  nejvytouženější  Bohoušův  sen 

Raději, pro jistotu  deklaruju, že nepatřím k fanouškům  miliardáře Babiše. Jen připomínám, že  nikdo rozumný si o  jeho minulosti  nemohl dělat nějaké  iluze..Ostatně, v době kdy si ho  Sobotka namlouval,  jednal s tím nesporně schopným podnikatelem  o sestavení koaliční  vlády, na Slovensku soudy dokonce  řešily  obvinění, že Andrej Babiš byl agentem StB. 

Tehdy Sobotkovi  Babišova minulost nevadila a to tak, že vůbec.Jediným měřítkem byla skutečnost, že ho potřeboval  k vládnutíl. V politice se snad ani nedá vyhnout jistému pragmatismu

Tomu  rozumím, tak už to od nepaměti  chodí. Co mě  opravdu  na téhle kauze  momentálně vzrušuje, je to Sobotkovo do nebe volající  pokrytectví -  předstírání, jako by se právě teď probudil  a najednou, když se mu to hodí, Babiš mu přerostl přes hlavu,  se rozpomněl na morální zásady.

Jsem přesvědčený, že horší divadélko už tenhle politik  ani předvádět nemůže!

P.S.

Bohoušovi se těmi manévry kolem Babiše podařil mistrovský kousek. Pokud ho nyní, po  té mohutné dělostřelecké přípravě neodvolá - bude za bačkoru. A kdyby se snad přece jen,  zcela výjimečně  pochlapil, udělá z Babiše takřka  mučedníka a voliči mu to (ČSSD) nemilosrdně   spočítají.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 30.4.2017 8:00 | karma článku: 25,11 | přečteno: 276x