Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Mohl by stříhat metr. Ale to on nezná. Na vojně nebyl, korunu ve fabrice nevydělal.. Povolání politik, čím dál horší. Potěší mě jeho pád.

7 0
možnosti
NM
NM

...řeknete mi.co jsem napsal tak blbého ...?? cenzore??;-O;-O

1 0
možnosti
VC

Spolupracovníci s STB jsou ostrakizováni až na vyjímky (Štětina, Tošovský atd). Zato STBáci jakoby neexistovali. Jedna z mnoha indícií, že převrat v roce 1989 Byl organizován právě STBáky.

4 1
možnosti
MS

R^

Sobotkovi by se dalo ještě jakž takž uznat, kdyby se vezl jen na vlně korunových dluhopisů, protože ta aféra vyplula na povrch poměrně nedávno. Ale on si po třech letech najednou vzpomněl i na to, že se vlastně neví, jak Babiš k štěstí (Agrofertu) přišel. :-)

5 0
možnosti
JH

Právě tyhle korunové dluhopisy mi přijdou jako klasické topení Babiše ve lžíci vody. V případě podnikatelů je směšný mluvit o nějaké etice.Co jiného se od nich dá očekávat, nežli, že využijí mezery a optimalizují a optimalizují....

5 1
možnosti
JP

Sobotka s Babišem si jdou po krku a to nahrává tomu třetímu a to je soudruh Filip. Už se veřejně holedbal, jak to pomáhá jeho straně, přece voliči mají krátkou paměť. A ty Babišové kauzy, jak přišel k dalšímu majetku, které prezentují Slonková-Kubík na Seznamu, sice jsou zajímavé, ale nijak Babišovi neuškodí. Oligarcha to má vše ošetřeno a když je zle, zaskočí s koblíhama na Hrad.

2 0
možnosti
JH

Pane Prášku, komunistů jsem se už tak nějak přestal obávat. Vzhledem k minulosti jsou neperspektivní, i když dnes občas , překvapivě, vykazují realističtější pohled na svět, nežli sociální demokrati.

A pak je tu ještě to kouzlo nechtěného - Bohouš zahnal Babiše do náruče Zemana:-)

6 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články