Konečně razie v České televizi!

Nebudu předstírat, že o  zásahu komanda vojenské policie v areálu České televize vím víc, než kolega bloger Dvořák, který v tom tak  jasnozřivě tuší souvislost s čtvrtečním účinkováním zfetovaného ministra Kalouska v této instituci…

Ne, tak zlé to se mnou opravdu ještě není, ale je zase  pravdou, že na rozdíl od drtivé většiny komentátorů ten razantní zásah státní moci, tak nápadně připomínající obsazení IPB, nadšeně vítám. Popravdě, čekám na něj už někdy od přelomu tisíciletí - od toho  převratu - tak zvané  televizní krize! Fakt, že ty  Boží mlýny přece jenom  melou, mi přijde v těchto dost depresivních časech docela  povzbuzující…

Dokonce mě nepobouřilo ani to hrůzostrašně působící vybavení zasahující jednotky - neprůstřelné vesty, kukly, helmy a samopaly. Pokud se, bez lidských ztrát, chystáte vniknout do objektu v kterém se nalézají osoby typu Michaely Jílkové nebo Daniely Drtinové, nic jiného zřejmě nezbývá!

Pevně věřím, že i tahle policejní akce, jejíž ohlas zastínil i to zemětřesení v Japonsku,  nakonec skončí podobně krásným happyendem, jako ta už zmíněná aféra IPB.

Ta Česká (naše - vaše)  televize bude za jednu korunu prodána Nově! Konečně dojde i  k propuštění rukojmích -  televizních koncesionářů!

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | sobota 12.3.2011 8:13 | karma článku: 31,75 | přečteno: 2742x