Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Je zajímavé, že když se někomu nelíbí informace z určitého serveru, pak tento je na 100% špatný. To o něčem svědčí-o SUBJEKTIVNÍM hodnocení informace. Co tak podívat se OBJEKTVNĚ na    "outsidermedia.cz"   Ukrajina let MAS 17.!!

0 0
možnosti
JP

S tou informovanosti je to hodně složité. Naše média informuji jednostranně, lživě, kopírují si navzájem informace, pak je tu hafo Blesk čtenářstvo a nejhorší jsou na to senioři, kteří jsou odkázání právě na ty TV kriminobulvární zprávy, neboť v mládí se učili chvílí němčinu, pak ruštinu, ale i tu už pozapomněli. Nepomůže ani číst mezi řádky, taky se nedoví. No a pak tu jsou ještě různí, spíše hrůzní  blogéří, kteří mají ve všem jasno a jejích názor je svatý, běda jak jim někdo oponuje. Ale i tomu se říká diskuze.

2 0
možnosti
Foto

K Petře Kvitové se jasně přihlašují její ctitelé (a její sláva roste). Václav Klaus vede nad Putinem. Jsme prostě ranaři a jen tak se nedáme.

0 0
možnosti

I83v87o 42Ž69á28č54e84k

21. 7. 2014 16:54

Že by recese?

0 0
možnosti
MD

Existence neceho podobneho vypovida predevsim o tom, ze to s nasim 'hamburgrozroutstvim' neni az tak kriticke. Potesujici zjisteni.

1 1
možnosti
TP

od kdy se o pravdě rozhoduje hlasováním??

2 1
možnosti
TP

eportál je opravdu seriozní server

1 1
možnosti
JM

Máte pravdu, ale ta anketa se mi líbí...

0 2
možnosti
Foto

Nemá, anketa plně popisuje internetovou komunitu kde podle internetového hlasování může být vítězem podobné ankety klidně i tlupa marťanů. Nic míň a nic víc.

2 0
možnosti
Foto

V té anketě hlasovalo 648 čtenářů. Tak jste měl spíše napsat 648 čtenářů vyslovuje bezmoci a zoufalství  nad  způsobem , kterak  nefér   o tom   dění na Ukrajině  informuje  česká veřejnoprávní televize  a rozhlas… :-/

3 0
možnosti
JM

Ostatní miiony o ní nevědí nebo mají jiné starosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články