Jan Kraus evidentně podceňuje redaktory ČT

Nedávno jsem na internetu  zaznamenal  rozhovor s Janem Krausem, kde se dělil o své zkušenosti z působení  v  komerční a veřejnoprávní televzí....

Asi nejvíce si stěžoval na redaktory zpravodajství ČT. Přijdou mu nabuřelí, strašlivě důležití, prý  jakoby tu politiku nezprostředkovávali ale sami dirigovali.

Domnívám se, že Kraus je, jako vždy, tak trochu namyšlený a těm redaktorům České televize křivdí, podceňuje je. Oni totiž nic nepředstírají -  alespoň tu   českou  politiku,oni   skutečně dělají a to už roky a každodenně. 

Kdo tomu snad  nevěří, stačí když se jen  trochu  zamyslí, vybaví si  tu četnost  pořád stejných, politicky jednostranných  expertů,kterými se obklopili,  ty  neodolatelné televizní  oblíbence a taky nepřátele na žvot a na smrt, kteří to od veřejnoprávníků schytávají takřka každý den.

Televizní divák  už ani nepotřebuje nápovědu, konkrétní jména.

Zvláštní a nepochopitelné na těch politikářských  veřejnoprávních hrátkách je   jen skutečnost, že to, kupodivu,  nějak přestalo fungovat.Nejen  ty poslední volby  prokázaly, že veřejnost už  na tyhle veřejnoprávní našeptávače   prokazatelně kašle...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | sobota 18.11.2017 8:00 | karma článku: 23,30 | přečteno: 223x