Česká televize nám přerostla přes hlavu

ČT vyhlásila  bobříka odvahy, televizním  divákům sugeruje, že čestní a odvážní  jsou ti, kteří se chystají ignorovat  dnešní oslavu státního svátku  na Hradě…

Tolik  z vyjádření viditelně nasraného   předsedy  Ústavního soudu Pavla Rychetského. Pro  přesnost  doslovný  citát:

„Státní svátek prostě nemůžeme zahodit proto, že tady došlo k nějakému konfliktu. Vy jste dokonce tady v televizním studiu grilovali lidi a ptali jste se jich, jestli tam půjdou a nepůjdou. Vy jste vyhlásili takřka bobříka odvahy a odvážný je podle vás ten, kdo na Hrad nepůjde….“

 Tak dlouho chodili vesměs  bojácní, zbabělí    čeští politici kolem České televize po špičkách, až  se  zcela vymkla kontrole -  stala se klackem   v rukách  stále drzejších a bojovnějších  aktivistů. 

To, jakým často až komickým   způsobem manipuluje s informacemi -  koho si  pravidelně zve do svých pořadů,  je  do nebe volající. Tihle „svazáci“  už  úplně  ztratili soudnost.  Zjevně usilovně  pracují  na  pražském Majdanu.

Vše  tou opakovanou  pitomostí a  fanatismem médií stále více   připomíná padesátá léta. Jen se v případě velmocí prohodila znaménka.

Naším nejvěrnějším přítelem na věčné časy a nikdy jinak! – se nyní  staly USA a v roli zločinných nepřátel  teď zase funguje Rusko. Klasická česká vyváženost!  : -)

Zůstává   jen ten starý fanatismus, věčné patolízalství  a už tradiční  česká  poníženost. 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | pátek 28.10.2016 8:01 | karma článku: 26,22 | přečteno: 259x