Čert vem Nečase, líto mi je České republiky!

Nechci  nikomu ten názor vnucovat, ale při všech vyslovených i nevyslovených výtkách k premiérovi ČR  Petru Nečasovi, jsem si jistý, že jeho  nedobrovolný odchod z  politiky, rozhodně není ku prospěchu České republiky…

…že Nečas, přes všechny ty mouchy, patřil v daných reáliích, k těm nejslušnějším, nejinteligentnějším českým politikům…
Nejsem příliš sentimentální, ani  zásadně - apriori  proti změnám. Jen musím pociťovat  alespoň minimum naděje, že jsou to změny k lepšímu.  
Výsledkem rezignace Petra Nečase, zcela bez ohledu na ty další politické tanečky,  nemůže být nic jiného, nežli  následné  totální vítězství levice.

Nejsem z těch, kterým při vyslovení slovíčka  levice okamžitě naskakují pupínky, ale když si  vybavím   tu příští  vládu takových Bohoušů, Zaorálků, Tejců, Filipů a dalších opovrženíhodných  komediantů, kteří se už nemohou dočkat, následuje už jen nevolnost…

Je mi líto  dokonce i toho plebsu, který teď na internetových fórech jásá nad pádem vrchnosti, nevídíc si ani na špičku vlastního nosu. Nejde  o nic nečekaného, což se ale  zase nedá říci o tom Nečasově "nekrologu " od předsedy  Svobodných. Kdo by to tušil, že se v tom  politicky impotentním  P. Machovi skrývá až tolik malosti a  nenávisti?

Možná Petr  Nečas, přece jenom  neměl tolik šťourat do těch policejních plukovníků!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pondělí 17.6.2013 10:06 | karma článku: 30,45 | přečteno: 1472x