Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Havránku, co měla znamenat ta poslední věta?

0 0
možnosti
MP

P. Nečas patří mezi nejslušnější politiky. Za celých 23 let asi nepamatuji, že by některý politik úplně skončil s politikou . Tím dokázal na rozdíl od ostatních, že mu nejde o koryto. Udělal tragickou chybu, že přistoupil na to, že ministr financí nebyl skutečný ekonom a člen vůdčí strany. Málokdo ví, že byl skutečně sociální a navrhoval např. to, že člověk těžce pracující by měl dřív odejít do důchodu, nebo horník by kvůli svému zdraví mělo pracovat v dole mx. deset let. ODS bohužel přistoupili na levicovou politiku, čímž se začínala pohřbívat. P. Mach v sobě nemá žádnou nenávist a v nápadech je naopak velmi plodný.Máte k němu bezdůvodnou nenávist. Ještě jsem nenašel člověka, který by mi rozumně a konkrétně ukázal aspoň 3 body, které by nás poškodily. To stejné platí o VK. Každý s opačným názorem dokazuje přesný opak

0 0
možnosti
JP

J19o40s60e96f 78P56o41t96r

17. 6. 2013 16:54

Pro paní Staňkovou,

paní Staňková, dole píšete "Souhlas, proto volím KSČM a k tomu povedu i mé děti"

Já jsem prožil v reálném socialismu 40 let a chci  vám připomenout jak vláda KSČ fungovala.

KSČ byla  absolutně izolovaná od dělnické třídy, pracující inteligence a družstevních  rolníků (tehdejší terminologie) a to :

Veřejná bezpečnost s pomocníky VB, což byli veřejně známí udavači, kteří pomáhali a donášeli VB

Lidové milice - ozbrojená pět KSČ - ozbrojení dělníci z fabrik, jejichž jediným úkolem bylo chránit stranu. V jejich výzbroji byly i těžké zbraně. Státní tajná bezpečnost se svými tajnými informátory. Jakýkoliv i náznak odporu, nebo nesouhlasu s politikou KSČ StB okamžitě likvidovala zavíráním do vězení. Stranou prověřený a ovládaný důstojnický sbor Čs. lidové armády. Myslíte si, že někdo měl tušení o tom, co se kde děje, kdo zneužívá své funkce, v 80. letech se o okresních a krajských sekretariátech běžně mluvilo jako o "komunistické šlechtě". Hodně napovídá, že po cinkání klíčů se najednou vyrojila tolik bohatých podnikatelů.

0 0
možnosti
ZF

Tvrdíte, že nejste z těch, kterým při vyslovení slovíčka  levice okamžitě naskakují pupínky, ale dobře víte, že k tomu vám chybí jen fyzický projev této alergie (pupínky). Nečas "sestavil" nejhorší vládu, jaká tu byla a nedokázal ji uřídit a uhlídat - rekordní počet vyměněných ministrů, odměnování nejbližší spolupracovnice bez toho, že by měl přehled o tom co vše provádí... A přesto, že to jednoznačně byla nejhorší vláda a tím pádem nejhorší premiér(on si ty lidi vybral), tak jste si jistý, že připadná levicová vláda musí být ještě horší. A mimochodem sebeovládádní při náročných jednáních a podpásovkách je typcká vlastnost psychopata. Duševně zdraví jedinec emoce má a není je schopen ovládat. To dokáže jen psychopat, který dokáže emoce jen mistrně předstírat v případě potřeby(ale nic u toho necítí). A vůbec to nesouvisí ani s inteligencí ani se slušností. Právě naopak - průměrně inteligentní psychopaté se dostávají na vrchol právě díky chladné manipulaci svého okolí a často jsou na nejvyšších příčkách společnosti. Ale pokud chcete jednat s člověkem s kterým jste si jistý o co mu jde a co má v hlavě je nejlépe jednat s cholerikem. Ten se rozčílí nad každou (z jeho pohledu) nespravedlností. A je mnohem upřímější. Měl by jste se zamyslet nad svým hodnocením lidí - jinak se stanete jen hříčkou manipulací. Pokud je to na vás moc, tak raději sledujte jenom jejich praktické činy (u vrcholných politiků jaké zákony prosadili, jak upravili daně...) a vůbec se na ně nedívejte a neposlouchejte jejich sliby, sebechválu a házení špíny na druhé. Jenom činy, které jsou ověřitelné a potom je dejte na váhy - co je a jak moc prospěšné či škodlivé pro vás osobně a pro společnost jako celek.

1 0
možnosti
KS

Souhlas, proto volím KSČM a povedu k tomu i své děti.

2 0
možnosti
JK

J22i61r47i 77K82u79c79e11r79a

17. 6. 2013 10:14

Levice...Petr Nečas ale je také levicový politik. Co je na jeho činech pravicového, neřku-li dokonce konzervativního? Absolutně NIC. Já jen doufám, že očekávaný oranžový tajfun nedokáže zastavit policajty a st. zástupce v jejich práci při sledování rozkrádaček politiků.

3 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články