…a Babiš taky žere děti!

Tak tohle snad  v  letošní volební kampani  doposud  nezaznělo, ale nechvalme dne před večerem, volební místnosti  se otvírají  až v pátek…

Kdo ví, co z těch Zaorálků, Kalousků, Fialů, Bělobrádků… do té doby ještě vypadne! Je to k popukání, jak se čeští  politici, zcela bez ohledu na politickou orientaci dokázali semknout proti Babišovi, jako by byl mezi nimi jediný s máslem na hlavě.

Jistěže  Babiš není žádnej  svatoušek, ale na rozdíl od garnitury současných politiků , ještě tak úplně neztratil kontakt s životem spoluobčanů a  dokáže je oslovit.

Jistěže  Babiš  není žádnej  svatoušek, ale na rozdíl od garnitury  současných politiků, dokáže nejenom slibovat, rozdávat před volbami  plnými hrstmi ze státního, ale na rozdíl od těch závistivců také umí ty  prostředky do státního rozpočtu  získat a v tom  tkví  jádro pudla.

Rozumím, že   přísnější ýyběr  daní a s tím spojená administrativa  mnohým  nevoní, ale jedině tak lze bez neodpovědného  zadlužování se  potom zvyšovat mzdy učitelům, policistům, lékařům… Jedině tak lze vytvořit zdravé konkurenční prostředí zasviněné  tím, že se   v minulosti tolik podnikatelů   odnaučilo  platit daně – jo, to se to potom konkuruje  těm slušným konkurentům  dbalých  zákonů!

Pan Babiš  opravdu  nepatří k mým oblíbencům, ale  tak nějak   nemám rád přesilovky a  štvanice!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 19.10.2017 8:00 | karma článku: 15,74 | přečteno: 166x