Politické hnutí

Jistě všichni z vlastních zkušeností víte, že každá situace, každý stav v určitém okamžiku dospěje do stádia, kdy je nutno přejít od slov k činům. A u mne tato situace nyní nastala. Několik měsíců, možná rok, ve mně tato myšlenka dozrávala.

Současná ekonomická a politická situace dospěla do takového stadia, že jsem se rozhodl založit politické hnutí. Politické hnutí má pracovní název Hnutí Za svobodu, pravdu a lásku. Pracovní znění Prohlášení Hnutí Za svobodu, pravdu a lásku je uvedeno níže.

 

Základní Prohlášení Hnutí Za svobodu, pravdu a lásku

Jsme přesvědčeni o tom, že situace v naší zemi, tedy ekonomická a politická situace, vystupování a jednání politiků vůči občanům české republiky dospělo do takové úrovně, že jsme se rozhodli tuto situaci řešit.

Jsme přesvědčeni o tom, že každé nařízení, zákon nebo vyhláška vydané nynější vládou a schválené současným parlamentem jsou namířeny proti občanům naší země. Každé nové nařízení, zákon nebo vyhláška dále a dále omezují svobodu a svobodnou vůli občanů naší země.

Jsme přesvědčeni o tom, že nynější politické a společenské působení této a předcházejících vlád naší země způsobilo rozvrat a pošlapání základních morálních hodnot lidské společnosti, jako je ctění pravdy, lásky a svobody každého jednotlivého občana naší země.

Jsme bytostně přesvědčeni, že v srdcích občanů naší země tyto vysoké morální hodnoty jsou uloženy. Ale jsou násilně potlačeny. Jsou zatlačeny do kouta a přikryty velkou a těžkou dekou nynějších problémů, stresu a starostí.

 

Úkolem a posláním našeho hnutí je vytvořit v naší zemi takové ekonomické a politické klima, které občanům naší země dovolí a hlavně v nich probudí touhu ve svých srdcích tyto vysoké morální hodnoty objevit, odkrýt a projevit navenek. Věříme, že občané naší země takoví jsou. Věříme, že ve svých srdcích mají tyto morální hodnoty uloženy. Věříme, že jsou schopni je objevit, že jsou schopni je projevit navenek a že jsou hlavně schopni tyto vysoké morální hodnoty udržet ve všech situacích.

Jako další úkol tohoto hnutí vidíme v tom, abychom zabránili přenášení ekonomických, sociálních a dalších problémů státu na občany naší země, na jejich děti a děti jejich dětí.

 

Náš úkol cítíme a vidíme jako poslání a službu občanům naší země. Prohlašujeme, že toto své poslání a službu budeme provádět bez závislosti na ekonomických, politických nebo podnikatelských vlivech.

Jsme otevřené hnutí, které se nebrání jakýmkoli impulsům a podnětům za strany občanů naší země, pokud jsou v souladu s naším základním a stěžejním posláním, kterým je úcta ke svobodě, pravdě a lásce.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Goliáš | pátek 20.2.2015 17:10 | karma článku: 6,38 | přečteno: 224x
  • Další články autora

Josef Goliáš

Kam až to bude muset zajít ...

26.3.2016 v 14:12 | Karma: 12,33

Josef Goliáš

Nový společenský systém

2.3.2016 v 19:48 | Karma: 22,48

Josef Goliáš

Povídání o svobodě

11.2.2016 v 10:34 | Karma: 6,54

Josef Goliáš

Za svobodu, pravdu a lásku

6.2.2016 v 11:57 | Karma: 12,41

Josef Goliáš

Novoroční zamyšlení

3.1.2016 v 10:55 | Karma: 4,72