Kam až to bude muset zajít ...

Kam až to bude muset zajít, abyste se probudili. Abyste se probudili ze svého materialistického snu. Všichni tvrdě spíte a ve snu uctíváte svého jediného boha – peníze a vyznáváte jediné náboženství – hromadění majetku.

Tvrdě spíte a proto vůbec nevidíte, že noc nad námi, nad Českou republikou, nad Evropou, je čím dál černější. Obrovský černý mrak zahaluje Evropu. Tento mrak stále více a více omezuje světlo, které by k nám mělo pronikat – světlo svobody, pravdy a lásky. Stále méně a méně světla proniká k vašim duším a ty se stávají stále černější a černější.

Ve svém tvrdém spánku si neuvědomujete, že kromě pozemských (nedokonalých a nespravedlivých) zákonů, existují zákony Boží, nebo chcete-li, zákony přírodní. Jsou spravedlivé, existují tisíce let a stále platí. Jedním z nich je zákon příčiny a následku – zákon karmický. Určitě znáte přísloví - Co zaseješ, to také sklidíš, nebo Kdo zasévá vítr, sklízí bouři.

Během svých životů, tohoto i minulých, jste vykonali mnoho zlého, mnoho špatných myšlenek jste vyslali do „éteru“. Se všemi myšlenkami i činy jste spojeni tenkým, neviditelným a nezničitelným vláknem. Žádné své myšlenky nebo činu se nezbavíte dokud tuto myšlenku nebo čin neodčiníte. Pak vlákno zmizí.

Proto všechny události, všechny „náhody“, všechno trápení, které k vám nyní přichází, nejsou náhody. To se k vám pouze vrací vaše myšlenky a vaše činy, které jste v minulosti „někomu“ poslali nebo někomu učinili. Tyto myšlenky a činy se k vám vrací, abyste je pochopili, abyste jim porozuměli a abyste je odčinili. Čím dříve toto pochopíte, čím dříve toto začnete řešit, tím méně budete trpět.

Tak jako každý člověk má svou vlastní karmu, tak má karmu i jeho rodina, jeho rod a také národy. Tak jako musí každý člověk odčinit svou karmu, tak musí svou karmu odčinit jeho rod, ale i jeho národ. Proto si evropské národy, Němci, Angličané, Francouzi, Italové a také severské národy, musí uvědomit, co v minulosti „zaseli“. Kam vkročila noha Evropana, tam přišlo zničení tamní kultury, genocida a zotročení tamního obyvatelstva, vnucení křesťanství, jako jediného správného náboženství. Severní Amerika, střední a jižní Amerika, Afrika, Indie. Ale i Evropa sama byla několkrát okupována a zotročována – Římem, Napoleonem, Hitlerem. Nyní tedy evropské národy sklízí to, co nedávno nebo před staletími zaseli.

Strach před nynějšími událostmi, strach z budoucnosti nebo nenávist k příslušníkům jiných národů nic nevyřeší. Proto je nutné abyste se probudili a začali na sobě pracovat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Josef Goliáš | sobota 26.3.2016 14:12 | karma článku: 12,33 | přečteno: 535x
  • Další články autora

Josef Goliáš

Nový společenský systém

2.3.2016 v 19:48 | Karma: 22,48

Josef Goliáš

Povídání o svobodě

11.2.2016 v 10:34 | Karma: 6,54

Josef Goliáš

Za svobodu, pravdu a lásku

6.2.2016 v 11:57 | Karma: 12,41

Josef Goliáš

Novoroční zamyšlení

3.1.2016 v 10:55 | Karma: 4,72

Josef Goliáš

Volby se blíží!

26.9.2015 v 12:53 | Karma: 7,38