Sexuální výchova v Norsku podruhé

 Dva omyly týkající se výuky prvňáků a druháků, pomocí prostředků, před kterými se začervená i dospělý člověk. Prvňáčky v Trondheimu už zaskočily učebnice plné vagín a penisů, druháčci v Drammen, teď měli mnohem větší šok..

Někdo by řekl, že je to úchylná a nechutná těhule. Ale ne, oblíbená moderátorka Line Jansrud pouze pomáhá dětem přiblížit sexuální tématiku . Krom jiného také názorně ukazuje, jak vzniká akné.

 

Magazine dt.no uvádí, že video bylo puštěno sedmiletým žákům druhých tříd ve městě Drammen.

http://www.dt.no/Beklager_at_penis_innslag_ble_vist_for_sju_ringer-5-57-62072.html

Jestlipak se videa objeví v brzké době třeba na Déčku v lavině skandinávské kinematografie? Tyto filmy jsou mimojiné charakteristické tím, že se hemží  pěstouny a dětskými domovy, přičemž se postavy chovají, jakože je to naprosto normální, mít více maminek a tatínků. Paradoxem je, že mnoho dětí v Norsku je rodičům odebráno z důvodu podezření na sexuální zneužívání, za což je pokládáno například spaní dětí na jednom lůžku s rodiči, nebo focení nahých batolat ve vaničce. Jak mají ale lidé žijící v Norsku pochopit systém, když prezentace masturbace a instruktáž k souloži je podle všeho v pořádku?

Jak dosáhnout orgasmu předvádí, navíc s mírně masochistickými prvky moderátorka Line Jansurd

Line se neštítí ničeho. Zde jedna nechutná ukázka, jak vzniká akné.

Učebnice plné vagín a penisů naleznete zde:

http://jordankajiraskova.blog.idnes.cz/c/450416/vyuka-prvnacku-v-norsku-e-jako-erekce.html

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jordanka Jirásková | čtvrtek 14.5.2015 0:10 | karma článku: 28,58 | přečteno: 5018x