Norská premiérka Erna Solberg je možná sama případem pro sociálku

Na necitlivost, aroganci a neadekvátní jednání z norské strany si už nějakou dobu stěžují čeští poslanci, ministři a také prezident. Proč se ale norská premiérka Erna Solberg k případu odebraných českých dětí nepostaví čelem a nezačne s Čechy důstojně jednat? Na vině může být i to, že ona sama je dle "norských způsobů" možná případem pro sociální pracovníky, alkoholem se to u ní doma jen hemží. Že by důkaz o norském pokrytectví?  

 

Dagbladet, jedny z nejčtenějších norských novin přišly v létě  roku 2013 ve své online verzi www.dagbladet.no  s několika články o budoucí premiérce Norska. Ta je tehdy směle uvítala ve svém obydlí a prozradila tak na sebe nejedno tajemství.

"Norští politici nesmějí zasahovat do práce úřadu pro ochranu dětí, a to ani v případech, kdy odebírají děti z rodin cizinců," prohlásila norská premiérka Erna Solbergová 28.ledna na setkání novinářů v Oslu.

Byt ženy, která se odmítá stejně jako ostatní norské orgány vyjadřovat k problematice odebírání dětí nechvalně známou sociální službou barnevernet, je dle těchto fotek plný neuspořádaných věcí, odpadků a alkoholu.

http://m.db.no/2013/07/20/kultur/meninger/hovedkommentar/kommentar/hoyre/28284031/?www=1

"Domov sladky domov, to je za dveřmi Erny Solberg" - doslova píše v úvodu jednoho z  článku magazín Dagbladet. Za dveřmi sladkého domova je pak vidět rodina prodírající se mezi použitými kartony, krabicemi od pizzy, elektrickými kabely, igelitovými taškami, stojany, věšáky či žehlícím prknem. Na kuchyňské lince jsou zbytky jídla , plno nádobí a nevhodně uspořádané věci ne zrovna patřící do kategorie kuchyňských potřeb, i tak je zde Erna Solberg komentována jako obratná hospodyňka, která se "v kuchyni otáčí jako doma".

V baru jsou seřazené lahve

http://www.dagbladet.no/2013/07/13/magasinet/pluss/reportasjen/erna_solberg/politikk/28114750/

Na rozdíl od všudypřítomného chaosu v baru vládne celkem pořádek, lahve s alkoholem tam jsou  celkem slušně vyskládány a navíc pěkně po ruce, to i navzdory tomu, že byt s premiérkou obývá její syn Erik, které mu bylo v té době 14 let.

Zda byla na základě těchto jasně důkazných fotografií norská premiérka prošetřena sociálním úřadem, zatím není známo.

 Je nepochopitelné, že na záběrech, kde rodině odebíraji děti bylo v domě krásně uklizeno a to nikdo "návštěvu" nečekal...

https://www.youtube.com/watch?v=yEGzBcbYWgw

Poznámka autora: Nutno podotknout, že jsem fotky nemusela nikde "vyšťourávat" poslali mi je šokovaní přátelé z Norska - Norové, nikoli Češi.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jordanka Jirásková | čtvrtek 26.2.2015 23:05 | karma článku: 34,39 | přečteno: 3264x