Francie a Německo nedodávají reporty o počtu nakažených virem HIV

Francie a Německo se úspěšně vyhýbají odevdzání reportu o počtu nakažených virem HIV. Média v tomto směru silně manipulují údaji a dokonce staví Českou republiku na přední místa žebříčku s nejvyšším počtem nakažených.

Že by Francie a Německo, zapomněli podávat reporty o počtu nakažených HIV?
aneb - jak fungují mainstreamová média v okurkové sezóně:

Ještě než se začlo řešit, zda Donald Trump zabitím Sulejmáního zapříčinil třetí světovou válku, obíhala média "nenápadně hrozivá" zpráva o rapidním nárustu lidí nakažených virem HIV, přičemž Česká republika je na nejvyšších místech tohoto strašidelného žebříčku.

Nechci nikterak zlehčovat boj proti této nemoci a její prevenci! Ale zaujala mě jedna věc, když se do článku začtete, zjistíte, že mezi zeměmi, které nepodaly report, je v prvni řadě BAFF!!! a BUBuBu!!! Rusko a Čína a pak jen tak mezi řečí, "několik zemí Evropské unie"

Většina lidí tuto informaci přejde, ale pokud logicky zauvažujete, je vám divné, kde se nacházejí evropské  státy s nejvyšším počtem afrických imigrantů ze zemí, které jsou virem HIV nejvíce zasaženy..Podíváte- li se do zdrojů - nejprve se téměř to samé dočtete na serveruPolitico.com a po dalším pátrání a hodinovém studování grafů Světové zdravotnické organizace, Organizace za boj proti HIV a dalších neziskových organizcí, zkrátka zjistíte, že Francie a Německo nikde zmíněné ani slůvkem nejsou. Že by to byly právě ty země, které report nepodaly?

Za to se ale mezi pracně vypracovanými stovkami grafů zaručeně dočtete, kolik miliónů ročně Francie a Německo na boj s HIV vynaložilo.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jordanka Jirásková | pondělí 6.1.2020 14:33 | karma článku: 35,66 | přečteno: 1468x