Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Pokud někoho nezastihnete v práci, bude na mítinku ČSSD

Když jsem v pondělí 3.8. na ČT24 poslouchal se zaujetím, co pro voliče připravili, online tiskovou konferenci ČSSD, zjistil jsem od začátku, že nic nového vlastně nepřichází.

Od začátku pana Tvrdíka s pokračováním pana Paroubka a projevů dalších čelních politiků bylo slyšet pouze očekávané vymezování ČSSD od všeho špinavého, nekalého, zemi a občany ničícího, od všeho, co neprospívá našemu státu a hlavně to, že takové praktiky a zásluhu na všem špatném má vláda bez působení ČSSD. To se víceméně dalo čekat a mnoho lidí, co tento brífink viděli, to ani nepřekvapilo.

ČSSD se snažila celou dobu dokázat, jak jsou čistí a tuto čistotu chtějí pro všechny občany ČR. Jako hlavního pomocníka představila nové webové stránky, popsala jak je možné se zaregistrovat do sítě sympatizantů a získat všechny informace o práci strany. Je možné si tam poslechnout také projevy předních politiků strany.

http://www.cssd.cz/inews/obrazem/novy-web-cssd

"Velmi působivé", mě osobně se zamlouval pouze jediný - stručný a profesionální projev pana Haška. Před ním si poslechnete projev pana Škromacha, níže přepsán.

Aktuální a rychlé zpravodajství je dnes doménou internetu. Není den, ani minuta, kdy se u nás, či ve světě nestane něco zajímavého a důležitého. Stejně tak sociální demokracie není vyjímkou. Proto jsme na našem novém webu vytvořili přehledné, a věřím, že velmi kvalitní online zpravodajství v sekci iNEWS. Naleznete zde videa a reportáže z našich akcí, které budou zveřejňovány prakticky okamžitě, takže o nic vlastně nepřijdete. V době nadcházející volební kampaně budete moci sledovat naprostou většinu našich akcí prostřednictvím internetu. Profesionální zpravodajské štáby Vám tak umožní s námi projít takřka celou předvolební kampaň, alespoň získáte částečný přehled o tom, jak náročné období to pro politiky je, i když tomu mnohý ani nevěří. Užívejte a sledujte život sociální demokracie z pohodlí Vašeho domova či z kanceláře, nebo třeba i z pracoviště, prostě tam, kde budete třeba i na dovolené. Budeme ale rádi, když přijdete i na některý z našich mítingů, setkání s občany apod., a budeme si moci promluvit, osobně popovídat o problémech, které Vás tíží. Rádi se s Vámi seznámíme.

Pro někoho, kdo bude kritizovat tento můj blog, to bude mnou vytržená věta z kontextu projevu, ale podotýkám - tento text je přepsán doslovně.

Takže pane Škromachu (autore), nebo pane Paroubku (šéfe), nebo pane Tvrdíku (managere):

Vyzýváte občany k tomu, aby sledovali vaše akce odkudkoli, odkud budou mít možnost, ale nepochopím, jak si dovolíte vyzývat občany k tomu, aby přerušili tvůrčí práci v kanceláři nebo třeba i na pracovišti na internetu sledovali, jak slibujete u mikrofonu své "skvělé teze" budoucích zítřků. Budou mít zaměstnanci jakýchkoli firem či podniků povolení k tomu - používat výpočetní techniku svěřenou a určenou k vykonávání pracovních úkolů za účelem sledování předvolební agitace? Demagogický nadpis, ale proč ne - na mítink si mohou také třeba odskočit?

Občané možná neví, jak to chodí u Vás, ale dle mých (sice asi menších) zkušeností je takovéto používání počítače a internetu mimo pracovní účely u většiny zaměstnanců zakázáno.

Pochybuji že na základě tohoto zjištění a upozornění změníte svůj projev a třeba i program strany, ale věřte mi, že bych byl velice nerad (a mnoho spoluobčanů také), aby přišli na nějaký úřad, třebas s žádostí o zvýšení důchodu a úřednice by nás nechala čekat s odůvodněním, že je třeba počkat, až shlédne růžovou budoucnost.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Johan | středa 5.8.2009 0:40 | karma článku: 31,35 | přečteno: 1680x
  • Další články autora

Petr Johan

Náhodný omyl nebo cílená dezinformace?

Dívám se dnes večer na Události na ČT24, kde se probírá aktuální dění a slyším něco, co mi hlava nebere. Byl jsem totiž na Facebooku, kde jsem viděl bouřlivé ohlasy na mluvu prezidenta při Hovorech z Lán v ČRo a také to, že bývalý vrchní agrárník, dnešní senátor Veleba, uznal za vhodné se jej zastat, jakožto hlavouna své propadlé strany.

6.11.2014 v 20:40 | Karma: 24,06 | Přečteno: 2086x | Diskuse| Politika

Petr Johan

Klidně budu nácek

Jestliže někdo, kdo souhlasí s agresí vojsk na území cizího, svrchovaného státu, bude o někom, kdo s těmito činy zásadně nesouhlasí, hovořit a psát jako o náckovi, tak s tím bohužel nic udělat nemohu. Prostě ten nácek budu.

10.3.2014 v 7:37 | Karma: 23,55 | Přečteno: 1030x | Diskuse| Politika

Petr Johan

fejsbůkáři - Lada Dvorská zase žije!!!

Tak si představte, že se nám probudila naše stará známá dáma Lada Dvorská, která nás v několika antikomunistických skupinách obšťastňovala svým správcovstvím, a to převážně ve stylu: "ty buď zticha, ty nic nevíš, to já mám web Atllanka, pracuju v Holandsku, jsem antikomunista a ty jsi bolševik, pokud nejsi se mnou, tak máš smůlu, ani mě tvoje odpověď nezajímá, protože jsem tě z naší skupiny už před chvílí vyhodila".

4.3.2014 v 7:47 | Karma: 32,24 | Přečteno: 4189x | Diskuse| Občanské aktivity

Petr Johan

Bylo nám to jasné

Velmi mne mrzí, že jsou lidé, kterým dnešní stav vyhovuje, některým je naprosto jedno, co se děje, prý "to nějak dopadne" a tyto odpovědi na vize do budoucnosti mne velmi překvapují.

5.2.2014 v 17:18 | Karma: 11,67 | Přečteno: 501x | Diskuse| Politika

Petr Johan

podepisování Petice v komunistickém Ústí nad Labem

Postřehy, diskuse, názory, mantry, zděšení. Navštívil jsem dnes severočeské krajské město Ústí nad Labem. Úplně za jiným účelem, než o kterém bude článek, ale ten účel zde ani zmiňovat nemusím, je zcela soukromý a ani by vás nezajímal.

5.12.2013 v 18:45 | Karma: 21,35 | Přečteno: 859x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Řidička vezoucí dítě obrátila auto na střechu, při nehodě zbořila cihlový plot

7. května 2024  14:17

Rychlá jízda zřejmě stojí za pondělní dopravní nehodou v Sedleci na Orlickoústecku. Řidička vezoucí...

Letouny F-16 budeme považovat za nosiče jaderných zbraní, varovalo Rusko

7. května 2024  14:14

Rusko bude považovat stíhačky F-16 americké výroby za nosiče jaderných zbraní bez ohledu na jejich...

Městské byty za úplatek. Soud popsal fungování mechanismu, dvojice se přiznala

7. května 2024  13:52

Městský soud v Brně dnes rozdal první tresty za korupci při přidělování městských bytů. Při...

Hokej pohlídá 1200 policistů. V sobotu je zaměstná derby na Letné a Rammstein

7. května 2024  13:04,  aktualizováno  13:34

Praha a Ostrava se skoro na tři týdny promění na hlavní města světového hokeje. Od pátku 10. května...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
40 let mlád. Dle "hlasu lidu" jsem primitivním antikomunistou, nestydím se za to.
Pravicově smýšlející člověk, který si nenechá očkovat nesmysly. V diskusi používám své jméno a příjmení, to mnoho lidí nedokáže, se podepsat pod svá vyjádření. Spíše Vám pod anonymním nickem a kodexem nepovolenou profilovou fotografií budou niemandi vyhrožovat fyzickou likvidací, než by se podepsali pod svá slova.