Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

Moi_Caterine

3. 9. 2011 13:11
Racci

jsou zákeřňáci. ;-D V Polsku u Baltu nás otravovali denně, lítali nám kolem stanu a tomu protějšímu vyrabovali pytel s odpadky. Máte krásný fotoblog. Hned bych se zase někam rozjela... ;-)

0 0
možnosti
F

forEd38

16. 8. 2011 17:19
hm

Vancouver je moc hezke mesto, zejmena proto ze kolem je tak nadherna priroda.R^

0 0
možnosti
PN

burden

13. 8. 2011 9:58
potěšení na mé straně

Držím Vám moc palce, ať Vám ten pozitivní přístup vydrží celý život. Já také přísahám, že nedopustím, aby ze mne byl jednou vzteklý a nerudný dědek. Bavit se s lidmi, kteří si pořád na něco stěžují, je odporné.

Končím, už nebudu dále obtěžovat (ale budu Vás číst). Moje manželka dělala kdysi pro rádio a říká, že každá žena v médiích má svého úchyla. ;-O

Na Vás možná kvůli blogu nějaký čeká, (ale já to nebudu).

Tak hodně štěstí v životě. Dávám si na Vaše zdraví sklenku místního červeného "maiden tower". Kupodivu není špatné.

Petr

0 0
možnosti
PN

burden

12. 8. 2011 22:50
díky moc

Jsem v Azerbajdžánu na projektu a včera večer (v pátek) jsem si otevřel net, abych se jako obvykle zdravě naštval nad politikou a Londýnskymi riots. Pak jsem narazil na tento blog. Autorka je úžasná. Dokonale pozitivní, pohodová krásná mi dala vědět, že svět je nádherné místo k žití. Teď tady mám dvě hodiny ráno a dočetl jsem její blog asi dva roky zpátky. To, co chci je poděkovat. Pokud si slečno děláte čárky za každého muže, kterého jste učinila šťastným, za dnešní noc si udělejte čárku za mne. Takový klid a duševní pohodu jsem už dlouho nezažil. Díky.

Proč si vlastně kazíme život rozčilováním se nad politikou? Jenom nás to otravuje a kazí. Přitom život a svět jsou tak krásné. Když si vzpomenu, jak jsem v mládí (a to to není ještě ani deset let) prostě hodil batoh na záda a nádherně se šest týdnů toulal po Peru, Bolívii a Chile. Jak jsem nad autorčiným blogem vzpomínal nad vlastním touláním po Paříži či Amsterodamu.

Díky, otevřela jste mi zase po letech oči co je důležité a co není.

0 0
možnosti
L

Lendule1

13. 8. 2011 4:34
Re: díky moc

Zdravim do Azerbajdzanu. Dekuju moc. Tak takovouhle poklonu jsem jeste nikdy neobrzela:-) Jsem rada, ze i starsi prispevky se libily. Ted tu v Kanade trochu trpim nedostatkem prave toho historicna (viz Pariz), ale je tu krasne, zase jinak....co se tyce riots v Londyne, tezce to nesu, neb hodne mist, kde se neco semlelo dost dobre znam...ale paradoxne me to neprekvapuje. Ale bozi mlyny melou, a tam uz docela z ostra zacaly. Tak snad vetsina pociti nasledky svych cinu. Mejte se a jeste jednou dik. Lenka

0 0
možnosti
OF

rachitico

12. 8. 2011 8:58
Čtu, čtu...

a zvěřina nikde..... není nad srnčí na smetaně.....

Nakonec čtu znova a pozorněji, bohužel zdáse , že je to o zvířeně ,nikoli ne o zvěřině Rv

I když takový steak z medvěda nebo madailonky z mývala nemusí být špatné, nebo tulení na červeném víně či veverka

a la poslední Mohykán.....Loučím se svámi srdečným ........mňam  ...........:-P

0 0
možnosti
PJD

Freddie42

12. 8. 2011 8:35
Lenko dekuji!!!

Ty postrehy jsou skvele.. Vancouver je moje srdecni mesto, byla to ma prvni dlouhodobejsi severoamericka stace a dodnes na nej vzpominam! Severni Vancouver, kde jsem bydlel, Stanley Park, prochazky u more a vylety do hor.. No, asi se seberu a pojedu se podivat zpatky! Ale nejdriv musim do Jordanska a Israele..R^

0 0
možnosti
L

Lendule1

13. 8. 2011 5:00
Re: Lenko dekuji!!!

....Jordanska a Izraele....no a pak do Kanady :-)

0 0
možnosti
F

fascinatedbyhumanity

12. 8. 2011 8:32
diky

za fotky, veverky jsou krasne oprskle, po nas i splhaly a zkoumaly, co pro ne mame v kapsach dobreho. Tulene jsem nikdy nezahledla:(, teda kdyz nepocitam cesty seabusem, ale to byl vzdycky jen mzik. At se vam tam i nadale libi:-)

0 0
možnosti