Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Astr

13. 2. 2010 3:00
PS

PS: v Klokanii , v Rakousku, Nemecku i  v GB kde se nachazite  pozorujete jednoznacne zhorseni  proti  NULOVE hladine alkoholu v CR,  protoze vetsina "normalne" myslich lidi  v okolich  zemich   maji povolenou hranici 0,05?

 Bullshit ze ano:-)

 Proto  nen Gotham(Kocourkov) tak vypada  ze tam beh udalosti urcuji  experti  jako  ten Vami  zminovany z  MfHeute .

Jak řekl dopravní expert pro Mladou Frontu dnes, povolíte jedno pivo a bude jich pět. !  Mozna by se nasel  nekdo kdo  by  si  na jedno  povolene dal  i  vice nez 10?

Jiste zavazny  duvod  k nepovoleni:-) Jak moudre a prozirave preventivni:-)  EXPERT ala CR :-)

0 0
možnosti
A

Astr

13. 2. 2010 2:51
Vase krasna nadra

ano,  rozhodne  si  nenechte narust hrb, navic kdyz se mate cim pochlubit:-)

V ostatnim jste uplne vedle vcetne vaseho  commentu:

Co na tom, že okolní státy povolují nějakou tu setinku promile? Proč zavádět něco, co opět podpoří hrůzné statistiky? Jak řekl dopravní expert pro Mladou Frontu dnes, povolíte jedno pivo a bude jich pět.

To ale opakujete blabol  stoleti za ktery by  "dopravni expert" mel  vyhledat  osetreni k premysleni! Plna republika expertu pres  nulovou toleranci, ale nevyssi nehodovost a   podle nazoru  vsech co  sousedi  s CR   ridici v CR jezdi bezohledne riskantne na silnici  se chovani  jako dobytek . Hlavne  ze mate v CR idiotsky zakon zakazu piti  a  vepro knedlo zelo zapijite limonadou a nebo  chcankami  s nazvem nealko-pivo:-(    CR je opravdu  sametovym prikladem pro okolni  svet:-(

0 0
možnosti
T

trisit

19. 1. 2010 22:27
urazka ceskych ridicu

Jsem samozrejme take pro nulovou toleranci alkoholu, jako kazdy rozumny ridic, ale to neni duvod urazet ceske ridice a tvrdit ze cesi neumeji ridit!  Ja si napriklad muzu myslet, ze Vy neumite psat a zarputile se  snazite ctenare upozornit na sebesamu a zdelit Vase  sebestredne nazory nam vsem. Vy urcite neridite kazdy den, ale  jste spis  znudena  pozorovatelka z tramvaje, ktera ma potrebu se ke vsemu vyjadrit.Pral bych si mit tolik casu jako Vy a psat clanky o nicem. Pardon o Vas.

0 0
možnosti
ZK

SID09

19. 1. 2010 8:55
Leni

jste pěkná holka a tak si to nekažte těmi mravokárnými řečma o řidičích. Oni jsou většinou všude stejní a v některých státech jsou ještě mnohem horší. Nezapomeňte na maličkost, že řidiči v západní evropějsou o něco vyježděnější, protože jsou zvyklí na dlouhá a častá cestování. U nás spousta řidičů má za svátek návštěvu bývalého okresního města - jedenkrát za 3 měsíce.  Že kolem vás je o kapánek víc zmačkanýho plechu - to se nelze divit. Na mě se nikdo nepodívá ani omylem - tak vy to za mě kompenzujete. ;-D;-D!!

0 0
možnosti
PK

Ccecil

19. 1. 2010 8:27
a ještě dovětek

v okolních státech až na výjimky je nějaká tolerance daná od 0,3- přes 0,5 po 0,8. A koneckonců něco nadýcháte i po tom nealkoholickém pivu.

0 0
možnosti
P

Pavel_D

19. 1. 2010 8:25
Naučte se jezdit,

řidičové čeští. V tom je celý problém. Ve Švýcarsku patří (nevím, zda ještě dnes) ke zkouškám na ŘP důkladný psychologický test. Kdo jím neprojde, nedodostane jej a nejezdí. Kromě toho, že našinci nedovedou jezdit, tak nedovedou ani pít. Tzn. neznají svou míru. A chovají ze bezohledně i bez toho, že by si zrovna cucli, že by zrovna měli v ruce mobil, koukali po slečnách nebo si pudrovaly (dámy) tvářičku. A to nemluvím o situaci, kdy má řidič tu slečnu vedle.

Řešení není v zákazech a postizích, naše policie stejně ty největší piráty silnic nedopadne - oni jim ujedou. Nebo to vyřeší úplatečkem. Jediným řešením je výchova od malička, výchova ke slušnosti a zodpovědnosti. Získat řidičák v USA bývala legrace, a nikdo se nestaral o to, zda řídit umíte. To se rozumělo samo sebou, že se to naučíte, a to tak, že dobře.

Chování našich řidičů je obrazem celkového poklesu morálky ve společnosti. A to se dýcháním do balonku nezlepší, neboť ryba smrdí od hlavy. A schody je třeba zametat odzhora.

0 0
možnosti
HD

plavuň

19. 1. 2010 15:34
Re: Naučte se jezdit,

Souhlasím s každým vaším slovem, KROMĚ TÉ PŘEDPOSLEDNÍ VĚTY. Protože  někteří lidé jsou neukáznění. Když platí úplný zákaz je vše jasné, není o čem diskutovat. Když toto uvolníte, vše se rozplizne, vše se začne okecávat, výmluvy, kecy, vytáčky.

Jenže na silnicích jde o život. Když se někdo před jízdou picne a pak vymele, či zabije, je to jeho riziko. Proč mám riziko ale podstupovat jeho prostřednictvím já? Proč mě má zabít, nebo zmrzačit pitomec, který "myslel", že to druhé pivo, co si dal je ještě v toleranci? Na silnici končí veškerá sranda a fyzikální zákony při bouračce platí neúprosně. Úplně stačí lidská blbost, není ji potřeba ještě podporovat alkoholem.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

19. 1. 2010 8:24
Evidentně nechápete o čem je spor

Alkohol za volant nepatří, ale tolerance 0,26 promile v krvi je fyziologická nutnost. Té totiž může dosáhnout, respektive ji může "naměřit" policejní přístroj i u celoživotního abstinenta. Rád bych věděl, jak byste mu právě vy následnou šikanu a postihy vysvětlovala. Prtosím naučte se už konečně tyhle "drobnosti" rozlišovat.

0 0
možnosti