Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LZS

Lemuz ze Sudet

17. 8. 2012 23:31
Richmond neni ctvrt...

...v jiznim Vancouveru nybrz je samostatne mesto na jih od Vancouveru. Mesto Vancouver je od Burrard Inlet po Fraser a od Boundry Road po English Bay. Vse ostatni jsou samostatna mesta at jiz New. West., Surrey atd. atd..

0 0
možnosti
HP

Lexamila Prozacová

13. 8. 2012 22:11
Ale to je prece normalni, ze kazde pravidlo ma vyjimku

Co se tyce sezonnich praci, je situace jina nez u kvalifikovanych postaveni a viz na cele roky, pracovni viza brigadniku jsou na jine urovni nez pracovni viza lekaru ci pracovniku v IT oboru. Snatky pro papiry se take deji vsude mozne, nejen v Kanade.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

13. 8. 2012 11:08
to

se dá počítat, že jednou budou pouze malá bílíá ghetta

0 0
možnosti
PH

petrph

13. 8. 2012 9:50
co je na tom podivného

Že stát věří svým občanům? (Aha-u nás je to skutečně nepochopitelné). Prostě kanadský občan napsal a podepsal, že potřebuje právě toho a toho pracovníka, tak na základě této žádosti dotyčný imigrant to pracovní povolení dostal. Pokud se bude chovat nevhodně nebo toho povolení zneužívat, tak stát-příslušný úřad může říct-ale vždyť my jsme ho přijali na základě žádosti toho a toho-tak ať zodpovědně vysvětlí proč to udělal

3 0
možnosti
R

roman37e

13. 8. 2012 11:03
Re: co je na tom podivného

Nevěřte všemu co někdo napíše. Kanaďané dokáží podvádět zrovnatak jako my. A stát to ví velmi dobře. Dokonce už změnil i politiku získávání občanství sňatkem. Praxe kdy se automaticky stal/a novomanžel/ka občanem Kanady je už dávno pryč. Kanadským občanem je každý kdo má kanadské občanství a nikdo nerozlišuje jestli se tam narodil už jeho praprapradědeček, nebo jestli tam žije pět let. Konečné slovo má úřad, nikoliv člověk který tam někoho dotáhl. Tzn. že dotyčný za něj žádnou odpovědnost nenese. I kdyby kradl, vraždil, nebo spáchal teroristický čin, trestán bude jen a jen on.

0 0
možnosti
OF

rachitico

13. 8. 2012 9:28
Zajímavé

R^

0 0
možnosti
TA

Tichý Američan

13. 8. 2012 9:22
Číňané

Copak Číňané, ti se sice na bělochy dívají skrze prsty, ale v podstatě se izolují a navenek nejsou agresivní. Mnohem horší je situace s barevnými z Afriky, ti jsou agresivní a bílé nenávidí. Kanada by rozhodně měla zastavit veškerou imigraci ne-Evropanů a možnost imigrovat ponechat pouze vzdělaným bílým lidem, kteří prokáží jazykové schopnosti a užitečnost společnosti.

0 0
možnosti
LC

Cocik

13. 8. 2012 9:36
Re: Číňané

Hele, kdyz tady v Cine vidim, co za lidi emigruje do Kanady nebo treba do Australie, tak je to vicemene vysoce vzdelana elita spolecnosti, u ktery se nepocita s tim, ze by delala bordel. A moje zkusenost je takova, ze kdykoliv na svete neni u Cinanu s pristupem a "divanim se skrz prsty" problem. Staci aby se s nima zacal clovek bavit mandarinsky a hned jsou v pohode a chtej se kamaradit.

0 0
možnosti