Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Aix.Galinha

20. 8. 2009 9:51
Norfolk

Ahoj, v Anglii jsme toho nachodili docela hodne, ale take si pamatuju tu zkusenost, kdy jsme najednou museli poridit dobrou mapu a chodil s nami kamarad s kompasem v hodinkach. :) Ale stoji to za to. R^ Nejaky cas jsem travila i v okoli Wymondhamu a Norwiche  (Norfolk) a musim rict, ze tady National Trust udelal asi vyjimku - je tady fakt docela dost znacenych chodniku i s ukazately nejen kudy kam, ale i kilometrovniky. Asi je to i tim, ze cast tech stezek se tam nove znacila jako vhodna pro cyklovylety, i kdyz kdovi.. ;-) Preju pekne toulani se krajem.

0 0
možnosti
JJ

J-irik

17. 8. 2009 14:06
turistika v UK

V Britanii je turistika velmi popularni, ale prave skutecnost, kterou popisujete, vede vetsinu britskych turistu k tomu, ze si do hor s sebou casto berou s mapou i kompas (coz jsem v podminkach CR nikdy nepotreboval).

Kdyz jsem se v lonskem velikonocnim vydani Country Walking docetl, ze Britanie je zeme s nejlepsim turistickym znacenim na svete, malem jsem se udusil svacinou.

Doporucuji mapy OS v nejakem solidnim meritku, takove ty oranzove - byvaji v nich zaznaceny vsechny footpath, bridleways a v podstate vsechny cesty a pesiny vedouci krajinou.

Hodne zdaru do dalsich vyletu!R^

0 0
možnosti