Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

kedarkaro

11. 7. 2009 0:28
stripky do skladacky - tausher, wnd

http://fora.tv/2009/05/28/Rep_Ellen_Tauscher_Talks_Nuclear_Non-Proliferation#Rep_Tauscher_Says_Slowly_Destroy_US_Nuclear_Stockpile

under NPT - are states obliged to bring their current arsenal to zero???

Finally, some insight into Obama's past

http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=103320

"I will cut investments in unproven missile defense systems." "I will not weaponize space." "I will slow our development of future combat systems." .

0 0
možnosti
V

villebraquin

9. 4. 2009 20:47
Na každém Jochu...

...někdy není vůbec nic. Nový americký prezident dokáže vnímat, nové podněty vyhodnocovat a myslet. Konečně někdo pochopil, že stále vyšším množstvím zbraní a a jejich větší sílou svět rozhodně bezpečnější nebude. Že jediná cesta je změnit chování a problémy řešit na začátku, řešit příčiny a ne následky.Autor, tedy pan Joch, je typickým příkladem zkostnatělce, který už  není schopen vnímat realitu a vše, co nechápe a nezapadá do jehosystému předsudků, zesměšňuje. Fascinuje mě  drzost, s kterou tento bezvýznamný čičmunda okresního formátu kádruje prezidenta světové velmoci a bezostyšně mu tyká. Není náhodou jméno Roman Joch nějakým pseudonymem Václava Klause?

0 0
možnosti
JL

J@kub17

7. 4. 2009 10:38
wgfqsga

právě v té jednoduchosti a líbivosti článku pro tupé stádo lidí....

0 0
možnosti
RR

rezjir

7. 4. 2009 9:51
pro wiki 5

Ad míka: Nepopřete snad, že na obou stranách byly z různých důvodů síly, které chtěly zabránit pokračování detente.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

7. 4. 2009 16:48
Re: pro wiki 5

snahy neco prosadit jeste nutne neni konspirace

0 0
možnosti
K

krtkoun

7. 4. 2009 9:17
velmi dobre Romane

Cekal jsem az to nekdo rekne, jen neni pozer, je to bluznivec, ktery veri tomu co rika, jindy se takovi lide stanou hlavou sekt a prinaseji spaseni , je to smutne v dnesni dobe , je to nebezpecne - neni vizionar je blazen

0 0
možnosti
RJ

molok

7. 4. 2009 8:37
Jen jestli Obama nepředběhl dobu

a svým tlakem na jaderné odzbrojení jen nechce kompenzovat dobu, kdy USA nebudou takové Číně stačit v tempu vyzbrojování a kdy se jim bude bezjaderná Čína hodit. Narozdíl od pana Jocha nevidím všude rudé nebezpečné hordy Rusů a Číňanů a myslím, že tyto státy představují minimalní nebezpečí pro západní svět. V obou státech totiž už prakticky ekonomické zájmy suplují ty politické, takže se daleko více podobají USA než třeba ČR. A ekonomickými zájmem č.1, je trvalé bohatnutí a ne destruktivní válka velmocí.

0 0
možnosti
MH

mh_ringo

7. 4. 2009 8:42
Re: Jen jestli Obama nepředběhl dobu

Tak Obama je naivni, ale ze by az tak, tomu neverim. Cina bude ta posledni ktera se bude zbavovat jakehokoliv vojenskeho materialu a jadernych zbrani obzvlaste. Obama jinak dost mate. Jeho "svet bez jadernych zbrani" je defakto "Rusko a USA bez jadernych zbrani". Je ale fakt naivni, protoze tyhle dve zeme nejsou jedine jaderne mocnosti.

0 0
možnosti
MH

mh_ringo

7. 4. 2009 8:25
Obama

ten clovek ma charisma, to se neda uprit, jedine co se vsak zmeni, a to je dobre, je obraz Spojenych statu ve svete. Ale kroky USA zustanou diky bohu kontinualni a v podstate stejne. Bush to proste tak jak se u nas v Cechach ted rika, neumel vyargumentovat. Obama to mozna bude umet a opije sladkymi sluvky i pochybovace. Coz je nakonec dobre, protoze ti pochybovaci maji stejne vtluceno do hlavy z let komance, ze USA jsou nejvetsi zloduch na planete.

0 0
možnosti
N

nemelem,nemelem

7. 4. 2009 8:24
Pud sebezáchovy.

Jenom trochu upřesnění. K taktickému použití se jaderné zbraně dvakrát nehodí, jejich funkce je strategická. A je založena na principu, že cílem bude v první řadě nepřátelské velení. A i takový Stalin si dokázal spočítat, že se neschová. Problém nastává až teď, protože u takového alatoláha se na na pud sebezáchovy spoléhat nedá. V takovém Iránu by se jaderné odzbrojení mohlo realizovat jen za pomocí jaderných zbraní.

0 0
možnosti
C

ctenar1970

7. 4. 2009 8:00
Dalsi lekce z Ceska pro Obamu

Tupolankova "cesta do pekel",Havlova "pozor na nadeje..." a konecne "no,you can't " od nejakeho neznameho Cecha atd ...atd.Od cechu Obama dostal prilis mnoho lekci,co?ale jeste neslysim jeho podekovani...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZK

armyshop

7. 4. 2009 8:16
Re: Dalsi lekce z Ceska pro Obamu

Myslíte si, že má Obama patent na rozum, že? Možná na slova Topolánka i Havla brzy dojde a Obama jim jistě děkovat nebude. Na to je příliš sebevědomý a sebejistý. :-/

0 0
možnosti
LW

luwi

7. 4. 2009 6:57
Ano

Dokud budou lide jako Vy, kteri si mysli, ze neco nejde, tak to take nepujde. Zkuste se zamyslet nad tim, co je "realita", kdo realitu vytvari a jaky ma kazdy clovek na tehle zemi na realitu vliv. To se tyka uplne vseho, nejen jaderneho odzbrojeni.

Take je dobre si uvedomit, ze Obama nehovoril o horizontu par let. Svet se dokaze zmenit, vcetne mysleni lidi. Pomalu se formuje i nove paradigma, jsem v tomto smeru pozitivni.

0 0
možnosti
S

Semper2

7. 4. 2009 7:45
Další inženýr lidských duší !

Paradigma NWO ? Děkuju pěkně:-©

0 0
možnosti