Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je neuvěřitelné, jak lidé v 21. století jsou netolerantní k odlišnostem :-P

0 0
možnosti
RH

Tady přece vůbec nejde o toleranci..

0 0
možnosti
Foto

- Mami, kup mi zmrzlinu .....

- Hele zlato, to že spím s tvým tátou ještě neznamená, že mi budeš říkat mami.

- A jak ti teda mám říkat?

- No přece normálně, Luboši.

2 0
možnosti
PV

P30a89v97e61l 86V95é45b50r

21. 6. 2013 14:09

Myslím, že homosexuálové dosáhli stavu, kdy jejich porucha sexuální orientace (ano, jde o poruchu, příroda nic takového nezamýšlela a je jedno, jak vzniká) je tolerována a jejich sexuální chování, pokud je prováděno podle týchž pravidel, jako u ostatní populace (až na tu orientaci, samozřejmě) není kriminalizováno.

Ovšem zde by měla společnost říct DOST! Snaha o dosažení čehokoliv dalšího má něco společného s úslovím "podej čertu prst..."

4 0
možnosti
JC

Homosexuálové jsou v důsledku své výjimečné zdravotní poruchy mnohem náchylnější k tomu kompenzovat si své psychické problémy skrze napadání ostatních lidí. Čtyřikrát častěji propadají alkoholismu a sebebvražedným tendencím než sexuálně neuchýlená populace. Ve snaze dosáhnout kompenzace svého pocitu méněcennosti daleko snadněji sahají k argumentační agresi. Provokativním chováním získávají sebejistotu. Mají mnohem propracovanéjší rejstřík manipulativního jednání než bývá obvyklé v případě duševně zdravých lidí s normální sexualitou. Citovým vydíráním a snahou vsugerovat svému okolí pocity viny se domáhají pozornosti a uznání, o němž se domnívají, že jim náleží. Tahle vytrvalá snaha je cíleně pěstována v nátlakových sdruženích, které homosexuálové na podporu svých zájmů organizují.

Naproti tomu neexistuje žádná systematicky budovaná lobbyistická síť na podporu normálních partnerských vztahů sexuálně nedeviovaných lidí. Žádného soudného člověka by takový nesmysl nenapadl a to je zásadní SLABOST, kterou vůči homosexuální menšině společnost má. Nikdo nebude plýtvat časem a energií na to, aby "svrdil svou heterosexuální identitu" a vymohl pro sebe z toho titulu nějakou úlevu nebo prospěch. Chybí zde deostatečně silná motivace k tomu, aby lidé bránili něco, co považují za přirozené a zdravým rozumem nahlédnutelné. Lidé se nebojí o věci, které považují za samozřejmé.

Mnozí homosexuálové ovšem ze své sexuality učinili středobod své existence a úběžník veškerého snažení - a proto v téhle věci mají před normální většinou obrovský náskok, který snadno nezmizí.

5 0
možnosti
Foto

Ano, souhlasím. Takto hezky bych to sice napsat nedokázal, ale vidím to taky tak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 612x
Autorka humoristických knih, detektivních románů a knih pro děti. Vedlejší profesí optimistka, která hledá v lidech to lepší. Ráda cestuje, poznává nová místa a lidi. Věří, že smích prodlužuje život a dokáže zázraky. Píše, protože ji to baví a taky proto, že bez psaní žít neumí.

 

 

Seznam rubrik