Stop rozkrádání země! Změna politiky jednou provždy bude!

V dnešní době platí, že politika a byznys jedno jest. Klasickým příkladem jsou Věci veřejné: Partička bohatých podnikatelů se rozhodla, že chtějí dělat politiku a mít vliv na Věci Veřejné! A tak dali milióny Korun doslova a založili stranu.

Každá strana se potřebuje zviditelnit (což stojí hodně peněz). Proč to dělají? Protože věří, že se jim to mnohonásobně vrátí! Protože se na nás tito lidé zahojí dosyta!

Do politiky se hrnou zloději velmi zvučných jmen. Tohle je Česko: Tady zloději vládnou a kradou. Nejliberálnější stát ze všech. Tady můžeš lidi okrádat a většina jenom přihlíží, jak se státní kasa drancuje. Popřípadě říká, že tohle změnit nelze, protože je to beznadějné.

A od toho jsem tu zase já. Když vidím takovou situaci, tak si říkám: Seber v sobě hochu všechnu sílu a pokus se o nemožné!

Všechno změnit lze, jen to chce najít to správné řešení. Bohužel jsem v této fázi prohrál. Nedokázal jsem zabránit tomu, aby zloději u nás vládli.

Pro mě tohle změnit, je ohromná výzva. Jak jistě víte, největší slabina zlodějů je v tom, že nechtějí rozkvět ani blahobyt České republiky. Já ano! Oni štěpí tuto společnost na pravici a levici. Na černé, bílé, žluté a zelené. Chtějí vydobýt pro své voliče toho co nejvíce! Podělit se o svou kořist! Za tímto účelem se spojí černí s bílými a společně okradou žluté a zelené. Nebo vyhrají žlutí a zelení a pak okradou bílé a černé.

Problém je v tom, že tohle nejde jen tak jednoduše změnit, že by proto stačilo kliknout na karmu nebo zvednout ruku. On to také musí někdo udělat.

V současnosti naše společnost vypsala na takové lidi výběrové řízení. A já udělám vše proto, abych vám dokázal, že jsem hoden této nesmírně velké pocty. Z tohoto důvodu jsem se rozhodl, že napíši knižní bestseller, protože mi to může pomoct ke zviditelnění a zároveň by to mohla být šance, jak změnit současné poměry v politice!

Udělám vše proto, aby se mi to povedlo! A abych se díky tomu stal člověkem, který nemusel investovat do zviditelnění ani Korunu! Nikomu ze současných papalášů se toto nepovedlo! Když žádné peníze do zviditelnění nevložím, pak budu mít přirozeně jiný zájem, než krást jako všichni kolem!

V současnosti jsou v politice lidé, kteří mají čím se pochlubit: Např. můj kamarád je ředitel ČEZU. Mám pod sebou 125 členů, kteří mě zvolí za pivo a párek. Můžu dát straně 1 milión Korun, když mě dáte "za to" na volitelné místo. Dělá tohle na vás dojem?

Naši papalášové se chvástají, jak to změní. Dokonce se předhánějí v tom, aby zastávali naše názory a postoje. Jsou to bezpáteřní loutky naprosto bez jakéhokoliv charakteru či identity.

Jak uvažují: Co budu mít z toho, když budu podporovat drobné podnikatele? Z toho mi nic nekápne! Ale z procesu globalizace a likvidace drobných podnikatelů…Na tom už se nějaká Koruna vydělat dá!

Co z toho, když se tady nebudou stavět předražené dálnice? Že budou lidé mnohem spokojenější? Za to si nic nekoupím! Jde totiž o to, že všichni kradou. A když můj předchůdce si nakradl 10 miliónů, tak já chci aspoň 5. Já vím, jednou se bude muset přestat, ale to už není můj problém, ale toho kdo po mně přijde.

Zasadím se o to, abychom byli jako jedna velká rodina. Co bude platit: Člena rodiny nenahradíš strojem, protože pak bude nezaměstnaný nebo bezdomovec. I když někteří lidé tím dosahují krátkodobě většího zisku. Jenomže čím více lidí je vyměněno za stroj. Tím větší propad ekonomiky je!

Další pravidlo: Člena rodiny nevyměníš za Ukrajince, i kdyby si ho mohl okrádat sebevíc. Nejdůležitější je: Se postarat o rodinu. Nemůžeš nahradit člena rodiny někým, kdo tě bude stát "méně" peněz. To je cesta do pekel! Co bude dělat tvá vlastní rodina? Bude bez domova a bez práce! Takhle se k sobě lidé chovat nesmí! Tomuhle zabráním a tohle také změním!

Věřím tomu, že vás dokáži zastupovat, hájit vaše zájmy a změnit naši politiku jednou provždy!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Pavel Jirouš | pátek 23.4.2010 8:03 | karma článku: 13,63 | přečteno: 1239x