Nesouhlasím s umíráním nevinných lidí!!!

S aktuální válkou nesouhlasím. Jelikož vnímám válku jako nástroj pro "prosazování" politických cílů a nevidím jediný důvod proč by měli přitom umírat v roce 2022 ženy, muži a děti! Nesouhlasím s umíráním nevinných lidí!!!

Politická "válka" se má odehrávat diplomaticky v politické aréně na jasně vymezeném hřišti, kde se bojuje tvrdě, leckdy neférově, velmi nechutně a porušují se pravidla v zájmu nejrůznějších zákulisních her s cílem vydělat na tom peníze. Můžeme se hádat o tom, která parta to dělá lépe či hůře. Můžeme být zklamání a dávat nesouhlas a chodit do ulic. Pořád si říkám, že v rámci možností je to ještě v pořádku (nikdo nic lepšího nevymyslel).

Ale to, že v ulicích v 21. století pár stovek kilometrů vedle od nás teče v ulicích krev, tak s tím se rozhodně smířit nehodlám a budu veřejně proti tomu protestovat!

"Autoři" této války zůstávají nepotrestáni a nechávají za sebe bojovat jiné. Proč nejsou v první linii jako správní leadeři 21. století? Mají strach bojovat za své politické přesvědčení s nasazením vlastního života? Tak když něčemu věřím, tak šupky hupky do čela, ať jdu snad příkladem ne?

Prosím pokud se mnou souhlasíte, že je potřeba s tímto "něco" dělat:

Zvažte prosím podepsání celosvětové petice. Například na serveru change.org je k dispozici "Stop válce na Ukrajině", kde se již blíží počet podpisů k 26.2.22 ke 400 tisícům lidí z celého světa. Podpořit je možné také petici za odstřihnutí Ruska od bankovního systému SWIFT.

Možné je také vyjádřit nesouhlas veřejným protestem např. v neděli 27. 2. od 14:00 na Václaváku v Praze. Podotýkám, že v Rusku se za obdobné protesty zatýká.

https://milionchvilek.cz/clanek/stojime-za-ukrajinou-2

Díky, že jste si tento článek přečetli a tím ho podpořili!

Autor: Pavel Jirouš | pátek 25.2.2022 20:58 | karma článku: 14,48 | přečteno: 341x