Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Cim drive valka na Ukrajine skonci, tim lepe.

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas.

0 0
možnosti
PM

P90e97t64r 14M41a33n39d73a

26. 2. 2022 5:05

Nemohli by to podepsat i Klingoni. No mělo by to větší váhu. Vy jste tedy Hurvínek.

0 0
možnosti
Foto

Tak mohli by se přidat. Přiznám se, že jsem nevěděl co jsou zač, ale vyhledal jsem si je: Dožívají se asi 150 až 170 let, pokud nepadnou v boji za čest a slávu. Ano, bylo by fajn pokud i oni by se přidali.

1 0
možnosti
JL

Petice proti válce, to je hezké, ale to Putina nezastaví. Vzhledem k tomu, že už obkličují Kijev, tak se konec konfliktu blíží. Nikdo tam pořádně nebojuje. Když si prezident země myslí, že zachrání situaci házením zápalných flašek z balkonů na ruské vojáky, tak to jen svědčí o tom, že končej.

0 0
možnosti
JL

Trochu predcasne mluvite o kvalite boje ukrajincu, pane Libensky. Nevim cim vas naplnuje CT nebo cesky internet, osobne mam jine informace. Dokonce "platun" (dustojnik to nedovedl odhadnou) ruskych vojaku se vzdalo. Nevedeli ani kde jsou. Ne vsechno je cerno/bile.

2 0
možnosti
PK

Pavle, nemyslím si, že petice v tomto případě může s něčím pomoci, ale i tak podepíši.

Co se týče demonstrace. Ta mi připadá jako solidní forma protestu obyčejných lidí. Milion chvilek? OK. Jenže já mám strach že tam budou exhibovat i ti, kteří rádi podporovali Chcíplého psa. A to je spolek, kteréhož představitel ještě nedávno velebil Putina. A s takovými já nechci mít nic společného. Stejně jako s jejich podporovateli.

Za článek díky.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji za upřímnou zpětnou vazbu. Vnímám to podobně. Pořád si říkám, že je lepší něco dělat než nic, i když jak říkáte, sama petice k "zastavení" stačit nebude. Říkám si však, že pokud se dostatečný počet lidí rozhodne "něco" udělat, pak už to "cítit" bude a to je asi maximum co se dá v daný okamžik dělat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 116
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1629x
Jsem člověk, který rád diskutuje o tom, jak to tady funguje, co lidi trápí a zajímá

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky