Vždy k službám!

Komuže k službám? Nu přece domu tomu. Vašemu, našemu, sem tam i mému. Hladce i obratce. Avšak vždy, VŽDY K SLUŽBÁM! Tak jedině lze přece vyhovět. I tužbám! Být LIDU VŠEMU k službám (viz. ,,spot“ takořka až předvolební).

  Kde kdo až skromně tvrdí, že nechce být sám. Ve starodávném hradu. Však sedět v něm, tak to zas prej jo. A bejt k službám. Na hradu i v podhradí. A co zaneřáděno bylo, to prej až řádně odneřádí! Nakonec, kde kdo to rád slíbí. Hlavně že se zalíbí. Tak nějak až jednotně, popř. alespoń většinově.

      (,,foto" autor)

 Já hledal, bádal, ba až vyhlížel takového reka. Až zjevil se MI. Heuréka! Totˇ persóna SNAD až z gulama. A dřív snad skoro neznámá. Jen nevim, proč zatajili ten předvolební spot. Že by nejen  jemu leccos čouhalo nejen z bot? Asi jen sem tam prkotina. Čo bolo, to bolo. Každej nějak začínal i zas začíná. Hladce i obratce. Jak na obrtlíku. Důležitý se z toho nepodělat a dobře třímat. Vždy tu správnou kliku! Z toho by přitom šlo zas až ke hvězdám vzlétnout. Anebo aspoň těsně pod! Proč lístky volebními se brodit? Vždytˇ STAČÍ JENOM JEDEN DO URNY HODIT!

Tak viz! Zde totˇ ON. Jistojistě stopro šampion! A VŽDYK SLUŽBÁM! Jo, a ten závěr onoho spotu? Asi tam nestačili včas strčit ani tu jeho botu.. Ale to je detail. Skoro. No nekupte to, když je to v akci, že. Windffouss

P.S.: dosadˇte si koho chcete, hlavně z toho nezblbněte! J.A.J.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Jiroudek | úterý 10.1.2023 20:03 | karma článku: 6,45 | přečteno: 177x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63