U komplů mnoho ,,zadýlek“ řeší kde co

Krize, konflikty, politiku, vztahy, atd. Někdo s nadhledem, jiný s přehledem, mnohdy s ostrým, jindy dost zas ,,tupým“ pohledem. Tak co tam dáme dnes, aby nám nechcíp pes. Někdo pragmaticky, jiný, jako vždycky, až přímo fanaticky. Tak i dnes vyskytla se třeba i letadýlka přes ,,zadýlka" . Stále ,,vděčné“ téma, u něj mnohá ,,schéma“. Stačí vložit ,,šéma“. Jak Golemovi do gebeně, a hned to jede. Až plamenně. Takže, m.j. aktualit i ,,aktualit“, stále ještě ,,na pořadu dnů i blogových“ , frčí též i tragedie letu MH 17. Jako malou reakci na ono, nikoli mnou znovu nahozené téma, též i já přiložím si ,, své polínko“. Tak. Jen trošku, malinko.

 Jednou z mnoha verzí této velké a neomluvitelné tragedie dopravního letounu je sestřel jiným letounem, či letouny. Mnoho zastánců i mnoho popíračů. Odborníků i ,,odborníku“ nepočítaně. Nejsem odborník a neznám skutečnost. Zcela jistě nejsem sám. Pokud opravdu někdo ví a zná, zatím vědět nedal. Zda kdy kdo sdělí vše, tedy z těch, kteří VĚDÍ, či DOPÁTRAJÍ, totˇ otázkou.

  Tak tedy k těm ,,letadýlkům“. Tzv. interceptor fighter, či třeba ,,istrebitěl“, potažmo záchytný, či přepadový stíhač, eventuel. i víceúčel. stroj ( MNOHÉ ŘADY TYPŮ RŮZNÝCH VERZÍ). Takové stroje, pokud útočí,  mohou letět, stíhat i útočit např. i odzadu, z boku, od shora, či odspodu, šikmo, nebo taky letět naproti cíli. Identifikovanému, nebo neidentif. Prostě v trojrozměrném, chcete-li sférickém prostoru, kde cíl se nachází ve středu oné pomyslné ,,bubliny“. Nakonec to zná každý org. i neorg. pytlák, že. A pokud správně na pohybující se cíl ,,předsadí“, neměl by minout. No a že by v útočícím letounu, navíc technologicky víc než ,,solid.“ vybaveném, ,,lovil“ amatér, to lze vyloučit.

  Jinak nelze vyloučit, ale zatím ani potvrdit, cokoli. Včetně útoku letounem jedním i více. ,,Žraní" pouze bukvic BUKových, či machrování, co to, či ono nějaký, např. sůčko, může nebo nemůže, dost dobrý téma, významem ovšem toliko pšouku rovnající se. Může být velice jak přáním mnohých, tak i skutečnosti mnohé vzdáleno. Velmi. A někdy dobrý je si i vyvětrat. I v hlavě. Teda karmu, ani návštěvnost to pak moc nehodí, pravda. Pokud tam není dost filie, či fobie, to vůbec škoda hovořitˇ. I když jak u koho a jako komu. Inu, i tak to chodí. Tak dobrý ,,chod“. Windffouss.

              30.8.14                                                                         George Anthony

Autor: Jiří Jiroudek | sobota 30.8.2014 16:40 | karma článku: 9,11 | přečteno: 598x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63