Spy games Špiongénes

 Jak, když vichr zuří a moře když bouří, tak z posádek prej že se jenom přímo až kouří. Od jednočlenů až po mnohočleny, tu, tam, onde, po celé as že koulozemi.

 Jojo, ty frčej, tydle hrátky. V rozsahu nevídaném. Od scifi až po pohádky. A   přitom dochází i na šarvátky. I v digiříši, ba i v digirajchu, kdekdo chce vztyčit jen tu svojí glajchu. Jiný snad chtěj jí vztyčit přímo reálně, další zas tvrděj, že se chovaj normálně, prej, i když ilegálně, tak prej legálně. Problem tu, problém tam, problémů haffofůra. Však neva, vždy to vyřeší ,,nějaká“ agentůra. Ta pro, i ta proti, ba kontra až, tak každý si jich, a to velmi,  važ. Až.

 

Teda, pokud fungují ti váhy, tak  nevyvedou tě zrovna moc z rovnováhy. A jinak škoda slov, ,,pověřenec" kdejaký má ke všemu proslov. Snad i ńákej Dogchines, či jak,  ta hlava skoro pomazaná se etabluje tak, že z dramat dělá jen pouze a toliko ,,vhodná“ drama. Ovšem jinak škoda slov, možná ještě centimetřík a co vyklube se? Možná i kontrašpion Jegorov. A podat vše, jak kdyby u toho všeho byl, a přitom doopravdy nebyl, co dodat. Snad jen to, že umí to  fakt i kdejakej debil. A tak i vo tom zpíval už i ,,ńákej“ Nohavica. A vskutku fajně. Prostě, špica!

P.S.: Zas hlavně toliko pro kádrováčky i pro kádrovačky. Dejte se vyfotit s produkty Vaší ,,hnačky“, včetně toho, že pro mne moje parte chtěli by jste psát. Tak trhněte si, dokud slouží Vám Váš hnát!  Windffouss

 

              10.8.15                                                            George Anthony

 

 

Autor: Jiří Jiroudek | pondělí 10.8.2015 11:18 | karma článku: 5,71 | přečteno: 248x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63