Řízené promořování s jasným a až dosažitelným cílem

Jsou jistě i tací, kteří mohou mít výhrady, jiní třeba i až pochybnosti. A to lze těžko zpochybnit. Ani chyby, natož ono zpochybnění, nelze vyloučit. Včetně tzv. vedlejších ztrát. Jinak viz. ,,příklad“ níže.

 

 Sešli se dva.  A jeden z nich tomu druhýmu povídá.,, Mám to vykoumaný! Počůvaj!“

 A pokračoval, aby  mu vysvětlil svůj plán.

   ,,Znám jednu, která dokáže až obdarovat. Dokonce i dárečkem. Zajdu za ní, a ona jistě i mně onen dáreček dá. No a já jej stejně rád předám svojí starý. A ani ona není lakomá, tak ho jistě předá i sousedovi. A ten ho zas jistě předá i svojí starý. A jí ten dáreček fakt obzvláštˇ hodně a upřímně  přeju!“ A čert ví, proč ten druhej poté poněkud zbledl.

 Po čase  jeden specialita ve své ordinaci spokojeně pronesl.. ,,To nám ty hodnoty zase pěkně stoupaj. A koukám, že pár pacošů má stejnou adresu. Asi jeden panelák, či tak.“ Jen  jeho sestřička se zdála trošku zaražená. Možná si vzpomněla, že nedávno nejen přijala, ale i realizovala pozvání na kafíčko u jednoho z obyvatelů téhož paneláčku.

Jojo. Cesty páně. Ono ne při každé rýmičce kape jenom z nosu. A jsou rýmičky, na které lze i ,,zkapat“. A pokud by  kdokoli  z tohoto ,,příběhu“, který byl inspirován jedním z až dřevních vtipů, neřku-li i současností, měl i trauma, nechtˇ se obrátí na příslušné specialisty. Autor článečku žádným z nich vážně není., ale není a nikdy nebyl ani jejich pacientem J.A.J.

 

 

 

 

 

Autor: Jiří Jiroudek | čtvrtek 23.4.2020 12:49 | karma článku: 11,94 | přečteno: 327x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63