Pod jednou jen, ne pod obojí!

 Kališníkem snad že se cítí? To smůlu maj, sou prostě v ř.ti! Což správnou víru nevyznaj? Pak stlučme je, atˇ naší přiznaj! Hledˇ co je to za neřáda, co myšlení své dle sebe spřádá. To moc by si chtěl dovolit. A to se nesmí připustit. Krleš, meleš, krleš! Jen podle NÁS pudeš!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Velení ukrajinské armády zatím nevidí důvody pro vyhlášení válečného stavu, o jehož zavedení hovořil v minulých dnech prezident Petro Porošenko pro případ nezdaru dojednaného příměří. Podle generálního štábu ukrajinské armády se dosavadní případy porušení klidu zbraní omezují na lokální incidenty a provokace separatistů (z I-dnes).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V jádru se zprávy neliší od těch i ,,z opačné strany“. Jen v opačném gardu. Ale totˇ,,normoš".  

                                                                                                                                                                                     Že konečně (zas) nastalo příměří, to lze jen kvitovat. Zda vydrží, a jak dlouho, pokud vůbec, těžko predikovat. Z hlediska lidského  je nesporně potřeba, aby setrvalo. U ostatních hledisek a zájmů mnohých s tím ovšem lze polemizovat. Většina z nich totiž na ,,pouze“ lidský rozměr nehledí. A že těch ,,ostatních zájmů“ je, a velice mnoho, o tom nelze pochybovat. U všech. ,,Elit" Ukrajinských nevyjímaje. Vývoj ukáže. Neb sice mnohé v mnohém různě, však v mnohém zas často stejně chodí.

  Zde malá ukázka jak tak, či tak. Dosaditi lze různé osoby i obsazení, princip se však moc nemění. Jak ševcův zadek na verpánku to přirovnání sedí, dosadˇ si východ, nebo západ, kdo chce jak na to hledí. Jedna duše, jedno tělo?  To těžko. Byznys tvrdí dělo. A kalich reality vždy hořkosti je pln. Však mnohým těžko odolati propagandy přílivu a vln. Tací pak vždy jen řičí, zničte ty ,,kališníci“. Takže ta ukázka:

 Windffouss

 

              15.2.15                                                                               George Anthony

 

 

 

 

Autor: Jiří Jiroudek | neděle 15.2.2015 16:38 | karma článku: 10,03 | přečteno: 898x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,47

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63