Pfpfpfpfpfpfpfpfpf

Jede jede mašinka, kouří se jí, kdoví vodkudˇ. Možná, že i z komínka. A stanice příští? MMXVI. Však bude stále, snad, na stejném hřišti. Ač hráči i sudí ve hrách na něm se střídají. Někdy otevřeně, a jindy zas? Taky potají.

   Co je to čas? Čas, ten neexistuje. Ten si vymyslel člověk. Aby věděl vod kdy do kdy a co za to (J.W.). Ač z hlediska třeba fyzikálního, či logického ve smyslu bio, tak to i čas je ,,věc“, a, asi bude, jistá. Což potvrdí, a rád, kdejakej. Materialista. Jsou jistě i ,,subjekty vječné“. Blbost nevyjímaje.. Což nakonec vždy stejně všechno sečíst dokáže ta s tou hnátou bosou. Vybavená kosou. Totˇ jistota. Jedna z jistot dvou. Tou druhou pak vždy zůstáva ta, že nikdy nic nebylo, a není, krom oné první, jistý. Však nevadí. Jedeme dál, až i atˇ to sviští. Zas. Do stanice. Příští. Tedy snad, jak výše zmíněno. Na stejném. A snad i stále našem. Hřišti.

 

 

To takhle potkali se. Dva. Viz. to i ono foto. Starej rok. S rokem Novým. Co tu děláš, starej praví. No, coby , na to Novej vece. Vidíš. V kočárku že přivezli mě přece. To vidím, ač starý, i já, odvětí Starý. Jen známej ńák, až povědomej mně připadáš. Proč asi, i na to odpovědˇ pro mě máš? No jéje, mladej říká a od srdce se řehce. Vždytˇ Ty seš přeci taky já.  Na pro nás stejný života i času řece. Nakonec, na tom divného nic přece není. I proto, že asi, a  stále, časy se mění.

 Nu, trocha optimizmu jistě nezaškodí. Ba někdy se i cení. Tak na závěr. Všem to PF 2016! A PAMATUJTE! Časy se stále mění! Tak vopatrujte se, ač nejednou se i blýská. Někdy z dáli, někdy však i hodně. Z blízka. Atˇ chceme, či nechceme, i tak to chodí. Ač jeden třeba hot a druhej čehý. Však všichni stále na společný lodi. I proto ono ,,obligátní" PF k tomu. At´ zrovna třeba vycházíš. I proto, abys se vrátil stejně. Zase. Ale vždycky! DOMŮ! Vše NEJ do Nového roku. Všem! J.A.J.

               31.12.15                                                George Anthony

Autor: Jiří Jiroudek | čtvrtek 31.12.2015 16:44 | karma článku: 10,38 | přečteno: 331x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63