Obrazové zpravodajství z nezávislých zdrojů

 Tyto materiály se podařilo získat přímo z TV z hlavní redakce pořadů ze zahraničí. Snad nikomu nezpůsobí újmu, či dokonce snad nikoho tím ani neohrozí.

   Uvedené obrazové materiály, bohužel, neobsahují komentáře. Ani odborná vyjádření odborných politologů, politiků, demografů, geografů, ani dalších nezávislých komentátorů. Ba ani příslušných institucí, jako např. MZV, MV, MO, ani jejich mluvčích. O vládě, či hradu ani nemluvě. BIS prý údajně zaujmula jasné stanovisko. Pochopitelně však neveřejné. Jen ještě malé upozornění. Materiály jsou uváděny pod krycím názvem!

 

 Tyto výše uvedené skutečnosti však  pozorného diváka jistě neodradí od shlédnutí onoho materiálu i od učinění si vlastních závěrů i posouzení všech skutečností i souvislostí v něm uvedených. Je tam v podstatě vše, co se dělo a děje. Všechno! Jsou tam akce jednotlivce, různé vize, plánování akcí i kroků, i jejich nezdary, ale i zdary. Také různé druhy a způsoby přesunů za danými cíli, včetně pohybu spořádaných šiků nejmenovaých armád i jejich činnost. Prostě syrový obraz reality současnosti. Vlastní závěr dokumentu pak má jednoznačně silně vypovídající charakter.  Velmi! Zkrátka, Vaše vlastní závěry jsou jen a toliko na Vás.  Zmíněný obrazovědokumentační materiál níže, viz.:

  Tak jak? Osobně věřím, že jste všechny souvislosti, a prostě vůbec vše z onoho uvedeného dokumentu pochopili. Tedy, pokud snad někdo ne, či by měl někdo s pochopením potíže, nechtˇ se nad ním pokusí, pokud možno nestranně, zamyslet. Tedy, pochopitelně, chce-li. Jinak zdravím. Windffouss.

            11.8.15                                       George Anthony

Autor: Jiří Jiroudek | úterý 11.8.2015 22:44 | karma článku: 15,11 | přečteno: 829x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63