O ,,profi“ rypácích, různých křivácích i hubách nevymáchaných

Potkáváme je vlastně denně, i je chceme. Zaslouženě. Hltáme je plnými doušky, chytáme je svými oušky. A do myslí je ukládáme. Nač stěžovat si, když je máme. Můžem projevit nevoli. Každej. Atˇ volí, nebo nevolí. I tetka blbost stále věčná je, proč posílat jí do háje. Aby dál dobře vyžila, tak krmí ji i media. A ona zase chytře jí.

 Těžké téma. Nesnadné. Vypsat všechny jmenovitě a navíc je i zařadit, to by byl ,,elaborát“ snad až vědecký. A jejich abecední seznam? Ten by mohl dosáhout rozměrů, směle zvících tlf. seznamu. A navíc, mnozí by as nesouhlasili s žebříčkem ,,hitparády“ takové, neb umístění favoritů i dalších v pořadí by bylo dle nich nesprávné. Přinejmenším. Atˇ pro ně z důvodů jakýchkoli. Ač mnozí jistě by umístili ,,svého“ favorita ,,absolut“ spíše dle abecedy v pořadí opačném.

  Jistě by bylo možné i jinak ,,kategorizovat“. Např. jako ,,škodiče“. Či až vlastizrádce. A kdyby snad(!) někdo vyjádřit si dovolil i názor jiný, tó teda! Nakládačka! Přinejmenším virtuální. O titulech pro takového ani nemluvě. Specifikovat netřeba. Blogy mnohé plny toho, o diskuzích ani nemluvě. A navíc, media jsou jasně a zřetelně plna pravdy, ne-li až i lásky. Což potvrdí pánové mnozí, stejně jako krásky. Mnohé.

 Takže toliko orientačně pořadí. Kalousek, či kníže, či snad dokonce i Zeman. Ale totˇ dřívím do lesa nošení. To ví přec každý. Jarda, jako Eman. Co víc dodat. Do zbraně! A hrrr na něj, či snad na ně? Ańo Máńo? Či něněně? Ale jo. Jen do zbraně. Za pravdu a lásku. Či dokonce až i svobodu a demokracii.

PS: Pokud by to zas bylo někomu nesrozumitelné, či pro někoho příliš jednoduché, či naopak příliš složité, inu, co se dá dělat. Zda chyba ,,na vysílači“, či na ,,přijímači“,, těžko posoudit. I když taky jak pro koho či u koho, že. Že to pro někoho může být až příliš dada (to není rusky), či dokonce příliš ,,surrealistické“, též nejde zcela vyloučit. A na závěr ještě jednu reklamu, to pro jistotu, kdyby se snad někomu v diskuzích nezjevovala, aby o ní nepřišel.

                                                                                                                                 Reklama

Toaleťák Miloš - Unikátní toaletní papír Miloš pro všechny odpůrce prezidenta.

 

Jedna, dva , ba snad i tři, tak taky si jí vytři. Windffouss

        23.11.14                                                                            George Anthony

Autor: Jiří Jiroudek | neděle 23.11.2014 12:05 | karma článku: 9,07 | přečteno: 567x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63