Na přetřes, nejen na dnes

Co, ba i koho. A taky kam a proč. Což třeba až na sesli prezidentskou. A chlapa zdali, nebo ženskou. Zda třeba khakimozek, vojína Koubu, nebo jinou až VIP chloubu? Hlavně však ne žádné želé, ale ani troubu!  

 Jojo. A koho pak. Komu že by hlas se dal,  a koho praštil. Třeba i přes rypák. Koho až vyzvednout a koho potopit, či praštit cepem? A komu pak by vyhovoval, ač jistě ne každému, což běžné je skoro vždycky.

Třeba: MARTIN STROPNICKÝ! Vzdělanej, zkušenej, takměř lingvista, s praxí v politice i diplomacii, i v kultuře. Se svými jasnými postoji! V dobách mírových,  a i v současném boji!

 Přijatelnej skoro ve všem a skoro až dycky. Možná i až lidsky. Třeba i přiblížením se až ,,Kroků za krokem“ a z nich až lidské věty: ,,Tvoje děti a moje děti bijou naše děti!“

  Jistě padlo by i nemálo námitek. Od Tebe, či od něj, či i od Vás dámo, či i náno? Jistě by se někdo ozval. Vždytˇ přece ,,smočil si“. S kým? Přece s ANO! A kdo ví eště s kým! Vy jistě víte, Já víc než Vy, to fakt nevím!

  Vzal-li by fci onu, to nevím. Ani nevím, zda jej někdo navrhl, či alespoń s ním jednal. A pokud ne, pak proč asi? A zdali. Možná někteří takového člověka se až báli. Neptal jsem se jej. Však kdyby onu fci on vzal, já proti němu bych fakt nic neměl, natož namítal. J.A.J.

 P.S.: Autor tohoto blogu se i zde vyjadřuje toliko a jen za sebe! Ani jej nikdo neponoukal, Atˇ na to kdo chce jak chce nazírá, či čumí až, jak kdyby se boukal.  Či pocit má, že jde ode mne o až generátor náhodných slov. Neb jistě i tací najdou se, Jak vždy . Nejde však o napadení kůry mozkové,  a to ani mé, ba ani čtenářů, či o pokus jejich vraždy.  S pozdravením všem. Já, Windffouss I. :)

P.P.S.: A cosi ,,navrch":

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Jiroudek | neděle 30.10.2022 20:24 | karma článku: 7,52 | přečteno: 122x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63