Na Karase nám nešahejte!

 Na Karase nám nešahejte! Na to moc si bacha dejte! Neb naše vaše čétéčko vše prosvítí. Jak cétečko. Šak víš chlapče i děvečko. Nemá to ten kluk český nijak lehký a hezký. I kule kol něj sviští. Však vyčkejme. Dny příští. Z některých zdrojů se doneslo, že někdo překazit chce řemeslo. Mu. A poslat ho. Domu. Tak to v žádným případě, nejsme na divokým západě. Jen východě. V pohodě. Skoro.

Nuk kak, Vladimíre Vladimyriči? Nu vot tak, tipjer v pi.i. Vintóvka óčeń balšája, no Karas? Sdělajet tralala. Nu Pagadi Karas! Izvjenite, on Vam vadi? Proč že nemáte ho rádi. Vo něj nejde, pak můžem jen říct, že to Kyjev. Na něj to svíst! I patom Myloši kondolovat, i Dvoržakovi kondolovat, i narodu kondolovat i… Da. Panimájem. U nas tóže éto znájem.

 

 Pan preziděnt, u Vas kak? Á le u nas tak i tak. Jen ten Karas. Kličkuje jak Bulba Taras. Takovéjhle kousíček metrovej. I góvno!  A próč? Von Vám vadí? Ne, to ne, jen bysme rádi. Na Moskvu to potom svíst. A finíto. Otoč list!

Tavarišč separatist. U Vas kak? Vsjo charašo, nu vot tak. A Karas? Ten nás nebere. Vy nechcete ho picnout? Karase picnout? Pačemu? Charašo svítí na scénu. I tak nůžno. Tak i tak. A my se z toho nepokak.

 

 Takže info tolik, co předal ho jeden kolík. A za kolik? Fakt za málo, stejně to za víc nestálo. Von prej není žádnej štˇoura. Stačila lahev. Vizoura. A karton fuček. Od rákosa ukr paš. A dal se pozvat na guláš. Je nezávislej.  Ne závislák. Snad nekecá to jenom ták. I když… Bude to asi pěknej fták. Takže ták. Windffouss

       16.2.15                                                                                       George Anthony

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Jiroudek | pondělí 16.2.2015 23:55 | karma článku: 15,28 | přečteno: 1249x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63