Koleda, koleda, Zemane

 Prezident Miloš Zeman na svatého Štěpána pronesl svůj tradiční vánoční projev. Celý projev v nezkrácené podobě přinesla agentura ČTK (ze 26. 12. 2014 idnes).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Koleda, koleda, Zemane, cos nám přines k svátku, My rádi si to necháme i sobě na památku.
Nesu, nesu koledu, svůj projev vánoční, neupad jsem s ním na ledu, ani na půlnoční.
Psi zas jistě sběhnou se, neb je jim to vlastní, koledu mi rozcupujou, možná se i zasní.

Já však jsem velkej koledníček, nepřišel jsem pro pětníček, jen si ho nechejte, a moc se nekuckejte.
Přines sem Vám i pussynky, ty pro G bodu znalce a navrch lidu přihodil i ńáký neandrtálce                           Mnohé i jiné zaznělo, však to se slyšet nechtělo.

Bylo to zas prej na palici, pravili mnozí politici,                                                                                                též možná že i málo ,,dia“, stačí si projít vsja média.                                                                                 Blogy? O těch nemluvě snad ani, atˇ píšou je dámy, či páni.

Někteří střílí od pasu, jiní pečlivě míří, někteří tomu smějou se a jiní se zas štíří.                                        Nejlíp prej jednu do hlavy, tak, aby dobře sedla, jinej se tomu zazubí, až opozice zbledla.                           Však atˇ je to ten, nebo ten, i já Vám přeju hezkej den.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Jojo. Jen zaklejte si. Jadrnně, však i vesele. Třeba i do pr…. Neb jak i klasik praví, hlauně, hlauně to zdraví! Windffouss

               

                         27.12.14                                               George Anthony

                                                                               

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Jiroudek | sobota 27.12.2014 14:54 | karma článku: 8,98 | přečteno: 938x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63