Karma, čtenost, pomatenost…

   Horečně klikal, až se z myši kouřilo. Osobní blog, své přihlášení, statistiku, graf. Ostatní blogy. Hlavně těch velkejch konkurentů. Ale i nováčků. Co kdyby se někdo snažil bejt dobrej. Dost dobrej. Až moc dobrej. Dokonce lepší. Lepší než ON. Diskuze. Hlavně u těch svejch děl. A čerpat z toho. I ze svýho vzteku. To by tak… Bejt upozaděnej. Ani náhodou. To von nemá rád. ,,Jojo, dou po mně dou, v kdejakým komplu mají fotku mou“, spokojeně si broukal. Takhle voni, takhle. Ále já jím ukážu. Já jim napíšu. Sám už nediskutoval. Dávno již tomu, co tuto možnost ve svém JEHO spravedlivém hněvu potratil. Doslovně. A tlak i ten zatr cholesterol spokojeně stoupaly. Tak nějak ruku v ruce.

  Tak ještě prolétnout ,,týví“ zprávy, aktuality na net stránkách, do toho pár namýchanej vtípků, čím víc ,,chlupatejch“, tím líp. Ty jistě zaberou, když sou vhodně složený, ba až do nadpisu vložený. Pak musí to bejt ložený! Ještě rekapitulaci. Možná kdybych tenhle odstavec a tenhle... Jojo, vyhodit. Tak to bude krátký. To neškodí. Čtenost naběhne, karmičku to nesníží. Á hrrrrr na ně! Jen z dáli jako by se nesl ten Jackův smích.

Zkrátka bloger, ten tvrdej chleba má. Vono jedna věc inspektorskou zahrádku si vydobít, druhá si jí udržet. A vyřvat si to do světlíku. A navíc, ještě ten ,,Servítuv“ syndrom - darmo hovořit. Všude byl o něm ten známý nápis. Po celém světě. Opravdu. Jen na tom jednom pisoáru v jedné malostranské hospůdce jeho odpovědˇ: ,,Všichni ste volové! Váš Servít.“

   A Dr. Chocholoušek si opět spokojeně zamnul ruce. Další čárka do jedné z diagnoz, specifikované též jako blogerská. Pak se zamyslel. Odbornou práci na toto téma již publikoval, jen snad ještě na blog, že by…

 P.S.: Pokud by snad kdokoli hledal v tomto článečku konkrétní osobu, jeho věc. Může, ale nemusí. Kohokoli, OPAKUJI, kohokoli může.. FAKT. I na vlastní oči lze vidět a poznat. I se. Zrcadla sice převracejí, ale… Holt NIKDO NEJSME až tak IMUNNÍ!          

Takže zdravím. Všechny. Občas i Váš, jasan, že jak pro koho, ale jinak vždycky svůj, Windffouss             

           4.7.14                                                                                George Anthony

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Jiroudek | pátek 4.7.2014 14:48 | karma článku: 14,55 | přečteno: 1682x
  • Další články autora

Jiří Jiroudek

To ticho až k zešílení

2.2.2024 v 18:02 | Karma: 12,92

Jiří Jiroudek

Ticho léčí

1.2.2024 v 16:15 | Karma: 12,67

Jiří Jiroudek

Ještě jednou přes

2.1.2024 v 10:57 | Karma: 14,63